TFF  2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un yönetim kurulu takıma maddi destek sağlamak için 3 Mart 1992'de TTK Kozlu Maden ocağında meydana gelen faciada hayatını kaybeden 263 maden işçisinin  isimlerinin yazılı olduğu forma bastırmıştı.

Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk formaların satışı ve tanıtımı için ziyaretlere devam ediyor.
Hürkifir ve Öztürk bu kapsamda  Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ederek madenci forması hediye ettiler ve destek istediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getiren  AK  Parti İl  Başkanı Zeki Tosun, bir futbol takımının şehrin tanıtılması noktasında çok önemli  bir unsur olduğunu ifade ederek şunları söyledi ”Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bir futbol takımı  şehrin tanıtılması açısından çok önemli bir faktördür. Bir şehrin gelişmesi futbol takımının başarılı olması ile olur. Şehre  ne kadar yatırım yaparsanız yapın  futbol takımı yoksa yeterli tanıtımı yapamazsınız. Biz üzerimize düşün görevi yapmaya ve  elimizden desteği vermeye çalışacağız. Ben ligde başarılar diliyorum”
MARAŞ MAÇINA ŞEHİT MADENCİ FORMASI İLE ÇIKACAKLAR

Forma kampanyası hakkında bilgi veren Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ise duygularını  şöyle dile getirdi,” Öncelikle görevine yeniden seçilen Zeki Tosun Başkanımıza  hazırlı olmasını diliyoruz. Bu vesile ile kendisine şehit madenci forması hediye ettik. Kampanyaya destek istedik. İnşallah  elinden gelen desteği verecektir. Perembe günü Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş’ı, Millet Vekillerimizi, diğer sivil toplum örgütlerini ve siyasi partileride  ziyaret edeceğiz. Amacımız Zonguldak Kömürspor’u daha iyi yerlere getirmek için birlik beraberliği sağlamaktır. 4 Mart’ta oynayacağımız Kahramanmaraş maçına  şehit madenci  forması ile çıkacağız. Ben tüm Zonguldak halkında bu  kampanya  destek olmalarını bekliyorum”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi