TRABZON YÖRESEL ÜRÜNLER FESTİVALİ BAŞLIYOR

Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Trabzon Yöresel Ürünler Festivali düzenlenecek.

Soğuksu Lavvuar alanında bulunan Zonguldakspor Otoparkında düzenlenecek olan festival, 14- 25 Kasım 2018 tarihlerinde Zonguldak'ta gerçekleştirilecek.

Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Trabzon yöresel ürünler Festivali 14- 25 Kasım 2018 tarihlerinde Zonguldak'ta gerçekleştirileceğini söyledi.

Tüm Zonguldaklılar bu festivale davet ettiğini belirten Ahmet Bayrak şunları ifade etti:

17-18 KASIM’DA DÜNYACA ÜNLÜ ATLANTİS SİRKİ ZONGULDAK’TA

“İlimizde faaliyet gösteren Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak bu yıl da biliyorsunuz zaman zaman etkinliklerimiz devam ediyor.  Bu sene Ajans tarafından derneğimiz ile ortaklaşa yaptığımız bu etkinliğimizde Zonguldak'ta hiç olmayan Dev Kadro dünyaca ünlü Atlantis Sirki 17 -18 Kasım tarihinde 3 seansta 13.00-15.00 ve 17.00’de,  0-12 yaş arası çocuklarımıza ücretsiz, yetişkinlere ise düşük bir ücrete sirk gösterisi yapılacaktır” 

TRABZON YÖRESEL ÜRÜNLER ÇADIRI…

İkinci çadırda ise yöresel ürünler bulunacağını belirten Bayrak, “Aynı zamanda ikinci kurulan çadırımızda ise Trabzon’umuzun yöresel ürünleri; Sürmene bıçağı, Trabzon tereyağı, Trabzon kaşarı gibi ürünler yer alacaktır” dedi.

24- 25 KASIM KEMENÇE HORON ŞOV

Festivalde Kemençe ve horon şov da yapılacağını belirten Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, “Ve aynı zamanda 24-25 Kasım Pazar günü de horon şov gösterisi yapılacaktır mahalli sanatçılarımız tarafından” şeklinde konuştu.

ZONGULDAK HALKINI FESTİVALİMİZE DAVET EDİYORUZ

Zonguldak halkını festivale davet ettiğini belirten Ahmet Bayrak, “Bu vesile ile tüm Zonguldak halkını festivalimize davet ediyoruz. Zonguldak’ımıza böyle bir sirk kadrosu ilk defa bildiğim geliyor. Bu fırsatı da Sayın velilerimiz,  Sayın hemşerilerimiz kaçırmasın diye düşünüyoruz.  Çocuklarımız bu sirkleri televizyonlardan internetlerden izliyor Biz de izliyoruz ama canlısını izlemek bir başkadır diye düşünüyorum. Bu vesile ile tüm halkımızı festivalimize davet ediyoruz ve İnşallah bundan sonra değişik faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

​​​​​

Editör: Haber Merkezi