Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, dernek olarak ihtiyaç sahibi engelliler tekerlekli sandalye alımı için kurban derisi toplayacaklarını belirterek vatandaşları kurban derisi bağışı çağrısında bulundu.
Hüseyin Şirin, yaptığı açıklamada, "11-14 Ağustos Tarihleri arasında kutlayacağımız mübarek kurban bayramınız nedeniyle engellilerimize yaptığımız hizmetlerde bağış yaparak engellileri mutlu ettiğimiz tekerlekli sandalye temininde kullanmak kaydıyla hayırsever vatandaşlarımızdan kurban derileri bağışlarını dernek olarak alacağız.
Yapacakları bu bağışlar karşılığı teslim alınacak ve bundan elde edilecek gelirle derneğimiz ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeleri alarak engellilere ulaştıracaktır. biz bu konuda derneğimize deri bağışı yapmak isteyenlerin benim telefonumu bizzat arayarak ulaşma imkanları var.  bu konuda internette ve sosyal medyada da açıklamalarımızı yaptık. yapacakları bu bağışların Çok makbule geçeceğini buradan özellikle belirtiyoruz Ve halkımızdan bu konuda engellilere destek olmak amacıyla derneğimize kurban derisi bağışlarını bekliyoruz"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi