Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile PTT Başmüdürlüğü arasında, Oda üyelerine kargo taşımacılığı ve kurye hizmetlerinde indirim sağlayacak protokolün imza töreni yapıldı. 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi odasında gerçekleşen törende ZTSO Başkanı Metin Demir ile PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, protokolü imzaladılar. Yapılan protokol sonrası  TSO üyelerinde  kargo gönderimi  ve  kurye hizmetlerinde avantaj sağlanacağını belirten PTT  Başmüdürü Mehmet Meşeli, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

” PTT, kargo, PTT Bank ve posta işlemlerinde Türkiye’nin önde gelen kurumu konumundadır. Posta ve diğer hizmetlerinin yanı sıra kargo taşımacılığına 2008 yılından bu yana çok önem veriyoruz. Bu anlamda kargoların  PTT’nin vasıtası ile taşınması için kurumlarla görüşüyoruz. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Metin Demir’i ziyaret ettik. Hem odanın 100’üncü yılını kutladık, hem de kargo sözleşmemizi imzaladık. TSO üyelerinin kargolarını taşırken çeşitli  indirim ve kampanyalar yapacağız. Ben her iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.”

YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER YAPILACAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ise  TSO’nun bu yıl 100’üncü yılını kutladıklarını belirterek  100’üncü yıl anısına özel pul çıkartılması için  PTT Başmüdürü ile görüşme yaptıklarını belirti. Kargo taşımacılığı için PTT ile protokol imzaladıklarını ifade eden Demir, konu ile ilgili  şunları söyledi:

” Müdürümüze ve  PTT teşkilatının çalışanlarına teşekkür ediyoruz. TSO’nun 100’üncü yılında görev yapmak bize nasip oldu. 100’üncü yıl anısına özel pul bastırmak için görüşmelerimiz oldu. İnşallah Zonguldak TSO’nun 100’üncü yılına özel basılan pul projemizi hayata geçireceğiz.  Bunun yanında  odamızın ve üyelerimizin yoğun kargo trafiği oluyor. Bununla ilgili PTT teşkilatı  ciddi indirimler  sağladı. 

Kurumumuza avantajlı bir sözleşme imkanı sundular. PTT Zonguldak Başmüdürlüğü ile kargo ve kurye taşıma hizmetlerinde sözleşmemizi imzaladık. PTT , Odamıza ve sözleşme yapan üyelerimize kargo ve kurye hizmetlerinde asgari %20 indirim uygulayacak. İndirim oranı potansiyele göre %50 ye kadar çıkabilecek. Ben bu  anlaşmanın hayırlı olmasını  temenni ediyorum” dedi

 Atılan imzalarında ardından TSO Başkan Demir ve  PPT Baş Müdürü  Meşeli, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirirken, birbirlerine  hediye sundular.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi