Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK Karadon Müessesesi Kilimli İşletmesi Birinci Ocak'ta açılan yeni pano ayağının açılması nedeniyle kurban kesildi dualar edildi.

TTK Karadon Yeni Servis Kuyusu'nda düzenlenen törene Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Maden İşçileri Sendikası Karadon ve diğer şube yöneticileri, Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon İşletme Müdür ve müdür yardımcıları ile çok sayıda madenci katıldı.

okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından hep birlikte kazasız belasız bir çalışma için dualar edildi ve Madenciler hep birlikte amin dediler.

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci yaptığı açıklamada, “Bugün Karadon Müessesesi neye bağlı kilimli işletmesinde 1 Ocak'ta çıkan baş yukarı Yeni Hayat olması sebebiyle kurban kesildi. Kurbanımız işçi arkadaşlarımıza kazasız belasız çalışmak niyetiyle kesildi, inşallah Yaradan mevlam bir kaza vermez ve inşallah bu üretim Sahaları daha da arttırarak ülkemize ve milletimize hizmet vermek için elimizden gelen tüm gayreti madenci işçilerimize beraber sağlayacağız. Ben tekrar tüm işçi arkadaşlarımıza kazasız belasız çalışmak nasip etsin diliyorum. Kim madenlerimizin Allah yardımcısı olsun diyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi