TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU 30 NİTELİKLİ İŞÇİLERİN SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

TTK Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle;

Kurumumuzun yerüstü ve gerektiğinde yeraltı işyerlerinde çalıştırılmak üzere işe alınacak olan toplam 30 nitelikli işçilerin tespiti amacıyla, Sınav Kurulumuz tarafından;

03/12/2019 tarihinde;

-“Ağaç İşleri İşçiliği” sanatında çalıştırılmak üzere yapılan Sözlü Sınav sonucunda işe girmeye hak KAZANAN, Yedek olan ve Kazanamayanların belirlendiği liste için TIKLAYINIZ.

-“Kalite Kontrol İşçiliği” sanatında çalıştırılmak üzere yapılan Sözlü Sınav sonucunda işe girmeye hak KAZANAN, Yedek olan ve Kazanamayanların belirlendiği liste için TIKLAYINIZ.

-“Döküm İşçiliği” sanatında çalıştırılmak üzere yapılan Sözlü Sınav sonucunda işe girmeye hak KAZANAN, Yedek olan ve Kazanamayanların belirlendiği liste için TIKLAYINIZ.

04/12/2019 tarihinde;

-“Mekanizasyon ve Pres İşçiliği” sanatında çalıştırılmak üzere yapılan Sözlü Sınav sonucunda işe girmeye hak KAZANAN, Yedek olan ve Kazanamayanların belirlendiği liste için TIKLAYINIZ.

-“Kaynak İşçiliği” sanatında çalıştırılmak üzere yapılan Sözlü Sınav sonucunda işe girmeye hak KAZANAN, Yedek olan ve Kazanamayanların belirlendiği liste için TIKLAYINIZ.

-“Talaşlı İmalat İşçiliği” sanatında çalıştırılmak üzere yapılan Sözlü Sınav sonucunda işe girmeye hak KAZANAN, Yedek olan ve Kazanamayanların belirlendiği liste için TIKLAYINIZ.

-Sözlü Sınavı KAZANAN adayların, ücretleri kendileri tarafından karşılanmak suretiyle İlk İşe Giriş Sağlık Raporlarını almaları için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine sevk edilmek üzere aşağıdaki belgelerle birlikte 11 Aralık 2019 tarihinde TTK Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı İşçilik servisine müracaat etmeleri gerekmektedir.

ADAYLARIN YANINDA GETİRECEĞİ BELGELER

1- 6 adet vesikalık resim

2- İkametgah belgesi

3- Varsa askerlik terhis belgesi fotokopisi,

4- Varsa Sigorta sicil numarası ve Başlangıç tarihi (Gün, Ay,Yıl)

5- Adli sicil kaydı

-Sözlü Sınav sonucunda işe girmeye hak KAZANAN tüm adaylar hakkında;

1-Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünce Arşiv Araştırması yapılacak, 2-TTK Beden Gücü Yönergesinin ilgili sağlık hükümlerine göre İlk İşe Giriş Sağlık Raporunu almalarını teminen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine sevk edilecek, hakkında “Çalışır” kararı verilen adaylar işe başlatılacak, “Çalışamaz” kararı verilen adayların yerine ise Yedek adaylar çağrılacaktır.

Bu ilan, yönetmelik hükümlerine göre tebligat niteliğinde olup, Sözlü Sınav sonuçları için adaylara ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

Editör: Haber Merkezi