Demokrat Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Menderes Uzun, "Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) işçi alımı için 4 Haziran'da Zonguldak'ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir dosya hazırlanarak sunulmalıdır"dedi

TERMİK SANTRALLERİN KÖMÜR İHTİYAÇLARI DIŞARIDAN DEĞİL ŞEHRİMİZDEN KARŞILANMALI

Demokrat Parti Merkez ilçe Başkanı Menderes Uzun, "Demokrat Parti Merkez ilçe başkanı olarak şunu söylemek istiyorum ki şehrimizde termik santral sayısı artmıştır. Buda demek oluyor ki Taşkömürü ihtiyacı artmıştır. Dışarıdan ithal kömür yerine taş kömürü ihtiyacı bölgemizden ilimizden şehrimizden karşılanmalıdır. Ve bunun için de Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK'ya en az 3-4 bin kişinşn alınması gerekiyor ki Zonguldak Canlansın ve Şahlansın. Zonguldak ta var olan Taşkömürünün yeryüzüne çıkartılarak Türkiye’nin ve Zonguldak’ın ekonomisine katkı sağlasın. 4 Haziran‘da ilimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a TTK’ya işçi alımı konusunda özel hazırlanmış bir dosya sunulmalıdır. Ayrıca enerji ve tabii kaynaklar bakanlığına işçi alımı konusunda girişimlerde bulunmalıdır. Zonguldak bu çıkmazdan bir an önce kurtulmalıdır. Türkiye’nin 80’line bakan bir il durumunda iken şu anda en kötü duruma geldik. Bu konuda tüm siyasi partiler olarak birlik beraberlik içinde olmalıyız" ifadesini kullandı.

TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR..

Demokrat Parti olarak Türkiye'ye bugüne kadar büyük hizmetler verdiklerini ifade eden Menderes Uzun, bugün Türkiye Büyük Millet meclisinde bulunan siyasi parti milletvekilinin birçoğunun demokrat Parti kökenli olduğunu söyledi. Menderes Uzun Zonguldak'ta ve Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

SELİM ALAN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR 

Demokrat Parti Zonguldak merkez ilçe başkanı Menderes Uzun ayrıca, "Zonguldak Belediyesi merkezi hükümetin desteğiyle sahil projesini başlattı ve devam ediyor ayrıca acılık da iş merkezi yaparak Fevkani köprü altı esnafına oraya yerleştirecek. Fevkani köprüsüne yıkacağını söylüyor belediye başkanı. Şehir merkezinde ayrıca kanalizasyon ve parke yol çalışması devam ediyor. Zonguldak Belediyesi merkezi hükümetin desteğiyle yatırım yapmaya çalışıyor.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan gayretle, özelli çalışıyor ama basından izlediğim kadarıyla kendisi parti tarafından yeterince desteklenmiyor." dedi 
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi