ENERJİ BAKANI DÖNMEZ ZONGULDAK'A GELİYOR...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yarın Zonguldak'a gelecek. Valilik,TTK,GMİS, AK Parti İl Başkanlığı,maden ocağı ve Oruç Reis gemisini ziyaret edecek olan Bakan Dönmez, ayrıca maden işçileriyle de akşam yemeğinde buluşacak. Bakan Dönmez'in TTK'ya alınacak olan 1.500 işçi alımına ilişkin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Zonguldak'a geliyor. Dönmez,ilk ziyaretini saat 11.00'de Vali Ahmet Çınar'a yapacak. Ardından AK Parti il başkanlığı,TTK Genel Müdürlüğünü ziyaret edecek ve birifing aldıktan sonra Yayla konağında öğle yemeği yiyecek. Daha sonra Bakan Dönmez, maden rezervi çalışmalarında bulunan Oruç Reis isimli sismik tarama gemisi,maden şehitliği ve maden müzesini,TTK Karadon müessesi Gelik işletmesini ziyaret edecek.

Enerji Bakanı Fatih Dönmez,burada maden ocağında incelemelerde bulunacak VE akabinde madencilerle akşam yemeği yiyecek.

Bakan Fatih Dönmez'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak ziyaretinde verdiği TTK'ya 1.500 işçi müjdesine ilişkinde açıklaması yapması bekleniyor. Bakan Zonguldak ziyaretinin ardından karayoluyla Ankara'ya dönecek.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi