Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’la bir araya gelen Milletvekilleri müjdeyi verdi;
“TTK’ya işçi alımı Yılbaşına kadar gerçekleştirilecek”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Karadeniz bölgesi Milletvekilleri ile bir araya geldiği toplantıya katılan Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, TTK’ya işçi alımının yılbaşına kadar gerçekleştirileceğini söyledi.
Bakan Albayrak’la yaptıkları toplantıyı değerlendiren Milletvekilleri Türkmen, Çolakoğlu ve Uçar şu görüşlere yer verdiler; “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’la bugün bir araya geldik. Karadeniz Bölgesinin AK Partili Milletvekilleri toplantısında Sayın Bakanımıza TTK’ya alınacak Bin 500 işçi ile ilgili yapılacak çalışmaları sorduk ve İşçi alımının bir an önce gerçekleştirilmesini talep ettik.
Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak, TTK’ya işçi alımı ile ilgili yasal prosedürlerin hepsinin tamamlandığını, çalışmaların son aşamaya geldiğini belirterek Yılbaşına kadar ya da Ocak ayının ilk günlerinde bu alımın gerçekleştirileceğini söyledi.
Zonguldak Milletvekilleri olarak bizlerde TTK’ya işçi alımının yılbaşına kadar yada en geç ocak ayının ilk günlerinde gerçekleştirileceği müjdesini veriyoruz.”
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi