Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye taşkömürü Kurumu'na 1500 işçi alımı kararnamesini imzalamasını değerlendirdi.

Şerafettin dans Türkiye taşkömürü Kurumu'na işçi alımının çok önemli olduğunu ve kararnamenin imzalanmasıyla birlikte çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Türkiye taşkömürü kurumuna 1500 işçinin bir an evvel alınması konusunda çalışmanın devam ettiğini biliyoruz Ve bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye taşkömürü Kurumu'na 1500 işçi alınması kararnamesi imzaladı. Türkiye taşkömürü Kurumu'na işçi alınmasını zonguldak olarak özlemle bekliyorduk ve Zonguldak için bu çok önemlidir. Yıllardır Zonguldak'ta Türkiye taşkömürü kurumu çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Bizler bir an evvel Sayın yetkililerimizin bir araya gelerek yılbaşına kadar bu işlerin ivedilikle alınmasını bekliyoruz. Zonguldak halkı bu süreci çok yakından takip etmektedir. İşsizlik Türkiye taşkömürü Kurumu'na işçi alımı ile birlikte bir nebzede olsun azalacaktı. İşçi alımının en kısa zamanda gerçekleştirilecek kurumun üretimi de artacaktır.  Sayın cumhurbaşkanımıza Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz Zonguldak Halkı olarak. Bir an evvel işçì alımının hayata geçmesini bekliyoruz”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi