Zonguldak’ta Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Açılışını Vali yardımcısı Nevzat Taşdan’ın yaptığı bilim fuarında öğrenciler tarafından 23 proje sergilendi.

Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, beraberinde okul müdür Mehmet çakmak ile birlikte serginin açılış kurdelasını kestikten sonra proje stantların tek tek gezerek öğrencilerde bilgiler aldı ve onları tebrik etti.

Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan yattığı açıklamada, “Bizim Türk gençliğine eğer önün açarsanız ve imkan verirseniz, ki gençlerimizin ufku çok geniş ve bize Allah’ın vermiş olduğu bir nimet IQ seviyemiz çok yüksek, gençlerimiz pırıl pırıl ve çok değişik ve enterasan buluşları, fikirleri var bize düşen devlet olarak gençlerimize yeterli imlanı verip bilimsel açıdan dünyada hak ettiğimiz yeri almak. Son zamanlarda çok büyük gelişmeler oldu. Gençlerimiz ben kutluyorum ve buna imkan veren okul yönetimini ve öğrencileri kutluyorum hayırlı olsun” dedi.

Okul müdür Mehmet Çakmak’da, sergide 23 proje sergilendiğini belirterek açılışa katılanlara teşekkür etti.

ŞARK KÖŞESİ AÇILDI

Bilim fuarın yanı sıra okulda öğrenciler tarafından şark köşesinin açılışını yine Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan gerçekleştirdi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi