Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Zonguldak İl Temsilciliği Devrek'te çıkartma yaptı.

Tügva Zonguldak İl Başkanı Sezer Şener ve Başkan Yardımcısı Murat Arslan, Tügva Devrek İlçe Temsilcisi Bekir Kaya ve Yürütme Kurulundaki yardımcıları ile beraber; Devrek İlçe Kaymakam'ı Ümit Altay ve Devrek İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Cihan Durdubaş'ı ziyaret ettiler. İlçelerde yapılacak gençler için yepyeni projeler üzerinde istişareler de bulundular.

Tügva Zonguldak İl Başkanı Sezer Şener ve Başkan Yardımcısı Murat Arslan İlçelerde Tügva Lise Koordinatörlüğü bünyesinde Okul Temsilciliği görevi yapan ve liselerden mezun olup Üniversiteye geçmis olan okul temsilcilerine hizmetlerinden ötürü teşekkür edip plaket takdim etti.

Tügva Zonguldak İl Temsilcisi Sezer Şener; "Türkiye Gençlik Vakfı olarak bizler gençlerimiz için hayatın her alanında yer almaya devam edecegiz.Yaptığımız İlçe ziyaretlerimizde de yepyeni gençlik odaklı projeler ile gençlerimiz için hem ilimiz, hemde İlçelerimizde aktif olarak çalışmalarımızı sürdürecegiz.Bizler ümmetin gençleri için buradayız ve onlar için varız. Geleceğimize güvenle emin adımlarla yürümek ve geleceğin Abdülhamid Han'larını,Fatih Sultan Mehmet'lerini,Selahaddin Eyyübi'lerini,Necmettin Erbakan'larını ve Recep Tayyip Erdogan'larını yetiştirmek istiyor isek gençlerimize sahip çıkmalıyız,onlarla haşır neşir olup abi kardeş duyguları içerisinde kol kanat germeliyiz gençlerimize.Bu gençler hepimizin gençleridir. 

Yapmış olduğumuz ziyaretlerden ötürü bizleri misafir eden Devrek İlçe Kaymakamı sayın Ümit Altay, Devrek İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü sayın Cihan Durdubaş beye teşekkür ederiz" ifadelerinde bulundu.(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi