Türkiye Gençlik Vakfı Kozlu Temsilciliği Kozlu’ da Okuyan Liseli Gençlerle Buluştu.
Türkiye Gençlik Vakfı Kozlu Temsilciliği ilçemizde okuyan liseli gençlerle düzenlediği tanışma ve kaynaşma kahvaltı programında buluştu. Zonguldak İl Temsilcisi Sayın Murat YILMAZ da programa katıldı. Ayrıca programa Kozlu Belediye Başkanı Sayın Kerim YILMAZ, Kozlu Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet GÖREN, Kozlu Müftüsü Sayın Şevket BULUT, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mansur GÖK, lise okul müdürleri, lise kulüp danışman öğretmenleri, liseli gençlerle birçok davetli katıldı.
TÜGVA Zonguldak İl Temsilcisi Murat YILMAZ ülkemiz gençlerini ilgilendiren konularda genel bilgi verdi. Bu bağlamda “Ülkemizin geleceği için gençlerimize önem veriyor ve gençlerimiz için çalışıyoruz. Yönetiminin tamamı gençlerden oluşan bir vakıf olduğumuzu bilmenizi isteriz. Ülkemizde, Zonguldak ve ilçelerinde gençlerimiz için el ele vermeliyiz. Medeniyetimizin ihyası ve inşası için gençlerimizin yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Ecdadın mirasının sadece büyüklüğünün değil, getirdiği sorumluluğunda idrakinde bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Gönüller fethetmeyi, doğruyu ve güzeli dünyaya yaymayı amaçlayan gençlik için emek sarf ediyoruz.“ şeklinde açıklamalarda bulundu.
TÜGVA Kozlu İlçe Temsilcisi Ömer ABACI da yaptığı açıklamalarda özetle, “Yavuz Sultan Selim’ e ait “İnsan alışkanlıklarının esiridir” sözünü hatırlatarak, bizde TÜGVA olarak gençlerimize iyi ve güzele dair ne varsa alışkanlık kazandırmak istiyoruz. TÜGVA’ nın İstanbul merkezli kurulduğunu ve çalışma alanı olarak tüm dünyayı gördüğünü, yapılan her çalışmanın bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Geleceğimiz olan gençlerimiz için beraberce çok çalışmamız gerekiyor diyerek, katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz” dedi. 
Kozlu Belediye Başkanı Sayın Kerim YILMAZ, Kozlu Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet GÖREN, Kozlu Müftüsü Sayın Şevket BULUT, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mansur GÖK de açıklama yaparak gençlere tavsiyelerde bulundular.
Program, TÜGVA Kozlu yönetimi ve liseli gençlerle tanışma yapılarak devam etti. Gençlerin fikirleri alınarak, gençlerle istişare toplantısı yapıldı. Okullarımızdaki kulüp çalışmaları hakkında bilgi verildi. Fotoğraf çekimiyle program son buldu.

Editör: Haber Merkezi