Saadet Partisi'den Kilimli'de doğalgaz firmasına çağrı
Saadet Partisi Kilimli İlçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu, ''Kilimli'de ki hava kirliliğinin önlenmesi için Kilimli'nin tüm mahallelerinde en kısa zamanda doğalgaza geçilmesi lazım'' dedi.Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısnda Topalahmetoğlu, gündemi değerlendirdi.Yeni egitim ôğretim yılının başlaması nedeniyle ôğrencilere başarılar dileyen Topalahmetoğlu, ayrıca Kilimli'de başlaacak olan asfaltlama çalışmalarının tamamlanması gerektiğini söyledi. Saadet Partisi Kilimli İlçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu şunları kaydetti:

KİLİMLİ DE ÔĞRENCİ KARDEŞLERİMİZE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ
2019-2020 yılı eğitim yılı başlamış oldu. Kilimlimizde 5 bine yakın öğrenci var.  Tüm öğrenci kardeşlerimizin yeni öğretim yılını kutluyoruz. Öğretmenlerimizin de öğretim yılını kutluyor kendilerine başarılar diliyoruz. Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Yeni eğitim yılında sağlıklı bir eğitimle çocuklarımızı daha başarılı olmasını istiyoruz. Onlar bizim geleceğimizdir. Bunlar bizim geleceğimiz olan yatırımıdır yani. Bu çocuklara başarı Allah hepsini muvaffak eder inşallah diyoruz. 

KİLİMLİ'DE DOĞALGAZIN HENÜZ ULAŞMADIĞI MAHALLLER VAR
Kilimli'de Akmercan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Merkez mahallesi'nin bir kısmında hala doğalgazın ulaşmadığı yerler var. Yakın Mahalleler de  doğalgaz çalışmaları başladı. Eğer Kilimli'de ki bu hava kirliliği için Kilimli'nin tüm mahallelerinde en kısa zamanda doğalgaza geçilmesi lazım. Biz kilimlinin damarlı dan subatanı na bölüm ünden belediyesitesi ne kadar olan tüm kısımın buradan Akmercan firmasında ki kardeşlerimize çağrıda bulunuyoruz. 

KIŞ AYI GELMEDEN YOLLAR ASFALTLANMALI
Şimdi son dönemde biz sahil yolunu kullanıyoruz ama sahil yolunu kullanamayan mahalleler var. Zonguldak yolunda asfaltlama çalışmaları başladı. İnşallah bu çalışmaları bir an önce biter.Öğretim yılına da katkısı olur. Özel araçların dışında servisçi kardeşlerimizde kamyon ve dolmuşçular Sahil yolunu kullanamıyor. İnşallah bu işlerden sorumlu olan kardeşlerimiz bu konuya daha duyarlı olurlar bu iş bir an önce biter kış gelmeden işte çamuru tozu başlamadan, yağmurlar başlamadan Zonguldak yolu da biterse sorumlu arkadaşlara teşekkür ederiz.'' dedi.
(Haber--Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi