MİLLETVEKİLİ TUNÇ ŞEHİT CEM KANBUR’UN DUALARLA ANILDIĞI MEVLİD PROGRAMINA KATILDI...

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç,  Mardin'in Dargeçit İlçesi Dibekli mevkiinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarıyla yaşanan silahlı çatışma sonucunda şehit düşen J.Uzm.Onb. Cem Kanbur için 2.sene-i devriyesinde okunan mevlid‘e katıldı.

Aziz Şehidimiz Cem Kanbur'un Muratbey Köyünde bulunan baba evindeki dualarla anıldığı mevlidine Milletvekili Tunç’un yanısıra Vali Nusret Dirim, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, İl Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 Milletvekili Tunç ve Vali Nusret Dirim bir süre şehidin ailesi ile sohbet etti. Milletvekili Tunç, “Bu milletin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler, huzurumuzu kaçırmak isteyenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır, bu vatan bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir, millet olarak bu emaneti korumak bizim varlık sebebimizdir.  Terörle mücadeledeki kararlılık devam edecek ve bu beladan milletimiz kurutulacaktır" diyerek, Tüm şehitlerimizi rahmetle şükranla yad ediyorum, mekanları cennet olsun. dedi.


Editör: Haber Merkezi