MİLLETVEKİLİ TUNÇ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ’NİN YAPIM İHALESİNİN 2 EKİM’DE YAPILACAĞINI AÇIKLADI..

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Aladağ Mahallesine Sağlıklı Yaşam Merkezi inşa edileceğini belirterek,  Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ihalesinin 2 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

7 Ayda Tamamlanacak...

Milletvekili Tunç, Sağlık Bakanlığı’nın 2018 yılı yatırım programına alınan Bartın Merkez Aladağ Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin proje çalışmalarının tamamlandığını, gerekli ödenekleri aktardıklarını ve Bartın İl Özel İdaresi tarafından yapım ihalesinin 2 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştireceklerini ve inşaatının 7 ayda tamamlanacağını belirterek, Sağlık Yaşam  Bartın’a önemli bir sağlık yatırımı daha kazandırmış olacaklarını söyledi.  

Sağlıklı Yaşam Merkezi Çok Özel Tasarlanacak...

Sağlıklı Yaşam Merkezinin çok özel tasarlanacağını belirten Milletvekili Tunç, Binada diyetisyenlerin, psikologların, fizyoterapistlerin, şeker hastalığı gibi sürekli hastalıklarla ilgilenen özel eğitim almış hemşirelerin bulunacağını, Röntgen ve ultrason imkanının olacağını, kanser taramaları, anne-bebek sağlığı gibi hizmetlerin verileceğini söyledi. Tunç, vatandaşların Aile hekimlerinin yönlendirmesi ile Sağlıklı Yaşam Merkezine geleceğini ve burada ilgili uzmanlarca tedavisi ile ilgili süreçlerin takip edileceğini sözlerine ekledi.


Editör: Haber Merkezi