Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören ve yönetimi Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. 

Ahmet Karayılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören,” Türk Eğitim Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören,” Bugün İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne atanan Ahmet Karayılmaz sendika olarak ziyaret ettik. Zonguldak'ın yakından tanıdı ve bildiği Ahmet Karayılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Sayın müdürümüz daha önce bulunduğu görevlerin altından başarıyla kalkmış bir kişidir. Özellikle Samsun gibi bir ilde bulunduğu görevlerin altından başarıyla kalkmıştır. Kendisi bizleri güler yüzüyle konuk etti bizlerde görevinde başarılar dilemek amacıyla ziyaret etmiş bulunmaktayız. Allah Ahmet Karayılmaz’a yar ve yardımcısı olsun.. Köylerimizin beldelerimizin ve ilçelerimizin ve Zonguldak Ahmet Karayılmaz’ın hizmetlerine ihtiyacı var “ dedi. 

KARAYILMAZ; TÜRK EĞİTM - SEN’İN ZİYARETİNDEN GURUR DUYDUM

Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, “Bugün Türk eğitim Sen Zonguldak Şubesi’ne il Özel idare de misafir etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Yıllardır özel iletişim kurduğumuz dostlarımız arasındadır. Türk Eğitim Sen’in ziyaretlerinden büyük keyif  aldık. Kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi