AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Sedat Demirci, 3 Kasım 2002 yılında iktidara gelen AK Parti'nin iktidarının 17.Yıl dönümünü kutlayarak, "2002 3 Kasım'ında Türkiye için artık yeni bir Ufuk yeni bir güneş doğdu"dedi.

Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla kutlu bir 17 yıl, şanlı geçen 17 yıl yaşadığını belirten ilçe başkanı Sedat Demirci şunları ifade etti:

"AK Parti'mizin iktidarı 3 Kasım 2002'den 17 yıl geçti. AK Parti'nin iktidarının 17.Yıldönümü vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Kutlu bir 17 yıl, şanlı geçen 17 yıl yaşadık. Partimiz 2001'de kuruldu ve 2002 3 Kasım'a kadar halkımızın yorulmuş olduğu, sistemin yorulmuş olduğu, iktidarların yorulmuş olduğu bir dönemde halkımızın teveccühüyle 3 Kasım 2002'de milletvekili seçimlerinde büyük başarı göstererek iktidara geldik. Ve bu iktidarla birlikte milletimize beraber yürüdük. 2002 3 Kasım'ında Türkiye için artık yeni bir Ufuk yeni bir güneş doğdu. Bunun akabinde milletimizin teveccühü, milletimizin ilgisi, milletimizin artık hak edilebilwcegi bir yönetimle hizmet susuzluğunu gidermek gayret eden bir başkanımız bir o dönemde bir başbakanımız, o dönemde bir başbakanımız vardı 17 yılı tarihimize şanlı tarihimize ekleyerek devam ettik. İnşallah bundan sonraki 17 yıllarımıza devam edeceğiz.

Biz milletimizle beraber bir bütünüz biz milletimize beraber kenetlenmiş haldeyiz.  biz milletimizle birlikte olduğumuz müddetçe İnşallah bizi kimse birbirimize ayıramayacak diyoruz.


TERK EDiLEN DEĞiL TERCiH EDiLEN BiR KiLiMLi OLACAK

Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci, Kilimli'de yerel yönetimi hizmetleriye terk edilen değil tercih edilen bir Kilimli oluşturacaklarını belirtti.

KiLiMLi, ARTIK HAK ETTiĞi YERE GELECEK
kilimli'nin artık hak ettiği yere geleceğini ifade eden ilçe başkanı Sedat Demirci sözlerine şu şekilde devam etti:
"Kilimli'de insanların beklemiş olduğu bir hizmet var. 5 yıl yerel iktidarın yerel yönetimin hizmet edemesinden kaynaklanan insanların hizmete bir açlığı var. Bu hizmet açlığını da önümüzde ki dönemlerde inşallah güzel hizmetler ederek kapatacağız. Gördüğümüz üzere Sayın Başkanımız Kamil Altun ile birlikte önümüzdeki yıllarda alacağımız hizmetleri Kilimli'ye yansıtacağız. Kilimli'ye güzel hizmetler yapacağız. Biz ne söz verdiysek, Kamil Altun başkanımız ne söz verdiyse biz onun arkasındayız. Kilimli hak ettiği yerlere artık gelecek. Kamil başkanımızın seçin süresince söylediği gibi propagandasına söylediği gibi terk edilen deyip tercih edilen bir kişi ile karşılaşacağız"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi