Zonguldak'ta sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya gelen DEVA Partisi genel başkanı Ali Babacan hükümetin sorunları çözmekten uzak olduğunu ifade etti.


Türkiye'nin sorunu çözmek için yepyeni bir parti kurduklarını ve yola çıktığını ifade eden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Aralık ayına kadar Türkiye genelinde 45 ilin kongresini tamamlayarak seçimlere girme eşiğini geçeceklerini ifade etti.

ülkemizin sorunlarını çözmeye talip olduğunu ifade eden Deva Partisi genel başkanı Ali Babacan yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

"Bugün sizlerle beraber olan Zonguldak'ta ki sivil toplum kuruluşlarının çok değerli temsilcileri değerli basın mensupları hepinize saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Ankara'dan genel merkezden gelen arkadaşlarımızla beraber biraz sonra bu binanın alt katındaki bundan salonda Zonguldak 1.Olağann ilk kongremizi sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Deva Partisi 9 Mart 2020 tarihinde şu anda Türkiye'nin dört bir yanında çok hızlı bir şekilde teşkilatlanıyor. bugüne kadar 81 ilimizden 77 sinde ve  922 ilçemize de yaklaşık ilçelerimizi görevlendirmiş bulunmaktayız. Kongremiz aralık ayı ortalarına kadar devam edecektir. Aralık ayının ortası itibariyle yaklaşık 45 kadar ilimizin kongresini tamamlanmış olacağını tahmin ediyoruz. böylece seçimler için gerekli teşkilatlanma eşeğini bu şekilde yakalamış olacağız, geçmiş olacağız ve arkasından da büyük kongremiz ile beraber diğer illerimizdeki kontrollerimiz devam edecek önümüzdeki yıl boyunca.

Türkiye'nin herhalde sorunları büyüdükçe daha da büyüyor.  Ve artık çözüm üretemeyen, sorunlara bir bakıma sadece izleyici kalan bir hükümeti hep beraber izliyoruz. Biz bunun aslında çok daha vakitlice 2019 yılında gördük ve 2019 yılının başlarında şu andaki yönetimin, şu andaki iktidarın Bu yönetim zihniyeti ile Türkiye'nin sorunlarını çözemeyeceği ni kanaatimizce oluşturduk ve onun için yeni bir siyasi parti ile ama yeni derken yepyeni bir siyasi parti ile Her açıdan Bir siyasi parti ile ülkemizin sorunları çözmeye talip olmak ülkemizin hak ettiği çok daha büyük refah seviyesine çok daha kaliteli bir demokrasiye çok daha Adalet özgürlük ve hukuk sistemine doğru hep beraber çalışmaya karar verdik"
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi