Vali Mustafa Tutulmaz ve milletvekilleri Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Tırını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ait TIR, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kapsamında Zonguldak’ı ziyaret etti.
Zonguldak Valiliği önünde konuşlandırılan tırı Vali Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Polat Türkmen Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ziyaret etti.
Ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri yetkililerden bilgi aldı.

Tır içerisinde sanal  olarak silahlı insansız hava aracı eğitim platformu da bulunuyor. Vali Mustafa Tutulmaz ve milletvekilliği Ahmet Çolakoğlu sanal eğitim platformunda TB2 Bayraktar silahlı insansız hava aracı kullandı ve uçuş sertifikası aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz tüm vatandaşları davet ederek şunları ifade etti; "İletişim Başkanlığının 52 haftada 52 vilayet gezecek bir projenin parçası. Bugün ilimizde ayın 14’üne kadar biz misafir ediyoruz. Burada ülkemizin kültürel değerlerini milli değerleri  vizyon projeleri burada vatandaşımızın gözlemine sunuluyor.  Pandemi nedeniyle bütün alanları görme imkanımız olmadı. Ama bütün vatandaşlarımız sakin sakin geldiklerinde bunların hepsini tek tek deneme imkanları olacak. Sizler vasıtasıyla bütün vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi