Filyos Liman Projesinin açılması ve 135 milyar metreküp daha doğalgaz rezervinin keşfini Zonguldaklılar, "Güzel günler çok yakın" olarak değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak'a gelerek, 135 milyar metreküp doğalgaz bulundu müjdesini vermesi ve aynı zamanda Filyos projesinin açılışını gerçekleştirmesi sevinçle ve büyük bir heyecanla karşılandı.
Bilindiği üzere Karadeniz'e Zonguldak açıklarında 405 milyar metreküp doğalgaz bulunmuştu. 135 milyar metreküp daha doğalgazın bulunmasıyla  birlikte toplam doğalgaz rezervimiz 540 milyar metreküpe ulaşması ve ayrıca Sultan Abdülhamit Han'ın da hayali olan Filyos Liman projesinin de açılışını yapması Zonguldak kamuoyunda memnuniyet oluşturdu.

Zonguldaklılar doğalgaz keşfi ve Filyos liman  projesini açılmasını büyük bir mutlulukla karşıladıklarını belirterek duygularını şu şekilde ifade ettiler:
TÜRKİYE VE ZONGULDAK İÇİN ÇOK GÜZEL BİR GELİŞİME
Ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun  Zonguldakl ve  bölgemiz açısından çok güzel bir gelişme.Filyos artık Zonguldak'ta mızın Çok önemli bir yeri oldu.
Yatırımların bir an önce gerçekleşmesini doğalgaz ve elektrik fiyatlarının düşmesini de  istiyoruz.
ZONGULDAK'IGÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
Mutluyuz Zonguldak olarak İnşallah eski günlerimize geri döneceğiz. Güzel günler bizi bekliyor inşallah.Yeni doğalgaz kaynakları da bulunacağız,Ben Cumhurbaşkanımız çok güzel çalışıyor kendisini kutluyoruz.Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Allah cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Onun sayesinde ilimiz gelişmekte.Cumhurbaşkanımızın sayesinde daha iyi günlere de  Zonguldak ve Türkiye kavuşacağız.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi