TÜRK KIZILAYI ZONGULDAK ŞUBE BAŞKANI MURAT UZUN,KAN BAĞIŞ MERKEZİ HİZMET NOKTASI ZONGULDAK İÇİN ANLAMLI BİR KAZANIM OLDUĞUNU BELİRTEREK ŞUNLARI İFADE ETTİ:

"Zonguldak’ta Türk Kızılayı olarak, Kızılaycılık yardım ve sosyal faaliyetlerinde ve Zonguldak Kan Bağış Merkezimizin kan alma organizasyonlarına önemli katkı sağlayacak, halkımızla çok daha etkin iletişim kurmamızı sağlayacak, şehir merkezimizde çok önemli bir hizmet noktası oluşturuyoruz.

Valilik Önü İsmetpaşa Parkının bitişiğinde, İl Kültür Turizm Müdürlüğü kullanımında olan Ahşap Oda Hizmet Noktası Türk Kızılayı eli ile halkımızın hizmetinde olacak. Şubemiz adına Yönetim Kurulu Üyemiz Aydın ERGENÇ’İN koordinasyonunda sürdürülen çalışmalar sonucunda söz konusu alan, Valilik oluru ile Türk Kızılayı Zonguldak Şubesine tahsis edilmiş ve bakım onarımları yapılmasının ardından hizmete başlamak üzere anahtarları teslim alınmıştır.

Şehir Merkezinde daha önce Şehidimiz Hasan Bilgin’in adı ile kazandırdığımız Kan Alma Biriminden sonra, ikinci hizmet noktamız olacak olan bu yer Türk Kızılayı ve Kan Merkezimizin her türlü faaliyetlerine önemli ve anlamlı katkılar sağlayacaktır.

Bu hizmet noktasını en kısa sürede restore ederek açılışını gerçekleştireceğiz. Tahsiste bize destek veren henüz veda ettiğimiz Valimiz Ahmet Çınar’a, İl Kültür Turizm Müdürlüğümüze, diğer kamu kurum kuruluşlarına ve koordinasyonun sağlanması ve takibinde Türk Kızılayı adına emek harcayan Yönetim Kurulu Üyemiz Aydın ERGENÇ’e yürekten teşekkür ediyoruz."Dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi