AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Tütrkmen, Çatalağzı Belde esnaflarından Çoban Petrol  Akaryakıt İşletmecileri  Zekeriya, Hakan, Ömer , Davut ve Yunus Lütfi Çoban'ın merhum babalarının vefatının  Sene-i Devriyesi  için okutulan Kuran-ı Kerim okutmasına katıldı.

Ak Parti Zonguldak  Milletvekili Polat Türkmen’e AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Gülay ve Ak Parti Çatalağzı Belde Başkanı Kerem Güneş belde yöneticileri ile birlikte  eşlik etti. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen daha sonra AK Parti  Çatalağzı belde binasına da beraberinde Zonguldak Muhtarlar Derneği Federasyon Başkanı Şerafettin Nas,  27.Dönem Milletvekili Aday Adayı Bekir Selçuk ile  ziyarette bulunarak partili vatandaşlar ile bir araya  geldi. 

Merkez Mahalle Muhtarı Murat Karayavuz ve Hacıoğlu Mahalle Muhtarı Muhtar Yalçın Dursun’dan mahalleler ile ilgili sorunları dinleyerek taleplerini aldı. Konular ile ilgili görüşmelerimizi yaparak eksikliklerimizi takipçisi olacak ve en kısa sürede gidermeye çalışacağız dedi. 

Ak Parti Çatalağzı Belde Başkanı Kerem Güneş ziyaretlerinden ötürü Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen'e ve misafirlerine  Teşkilât üyeleri ve belde halkı  adına teşekkür etti.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi