AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Salı günü Ereğli’de gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingi ile Çarşamba günü Zonguldak Madenci Anıtı’nda gerçekleşecek olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mitingine davet ettiğini söyledi.
HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Polat Türkmen yaptığı açıklamada, “Önce ben saygı değer Cumhurbaşkanıma teşekkür etmek istiyorum. Zonguldak’a ne kadar önem verdiğini her vesileyle göstermişti. Geçmişte de zaten çok önem verdi ama bu dönem ne kadar önem verdiğini bir daha tüm insanlarımıza, Zonguldak’ımıza, Türkiye’mize göstermiş oldu. Bundan dolayı da müteşekkiriz, çok teşekkür ediyoruz. Enerji, Çalışma ve Sağlık bakanlarımız Zonguldak’a geldiler. Çarşamba günü de İçişleri bakanımız Zonguldak’a teşrif ediyorlar. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu Zonguldak’ımızın Cumhuriyetin ilk şehri olması zenginlik kaynağının, kömürün demir çelik ile buluştuğu bir yer olması vesilesiyle kıymeti her geçen gün daha iyi anlaşılmıştır, tarihinden geçmişinden. Dolayısıyla ben bu önemi veren başta Sayın Cumhurbaşkanım olmak üzere, kurucu genel başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bakanlarımıza teşekkür ediyorum, halkımıza teşekkür ediyorum. Her geldiklerinde gittiklerinde onlara da kucak açıyor ve çok sıcak bir karşılama ile hasret giderir gibi karşılanıyorlar ve bundan dolayı çok mutlu oluyoruz. Ben Zonguldak halkına ayriyetten bu güzel karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Salı günü tüm halkımızı, tüm hemşehrilerimizi Ereğli’ye davet ediyorum, şölene davet ediyorum, orada Cumhurbaşkanımızla beraber buluşsunlar istiyoruz”dedi.

BAKAN SOYLU ÇARŞAMBA GÜNÜ MADENCİ ANITINDA HALKA SESLENECEK
Çarşamba günü yine Zonguldak kent meydanında inşallah İçişleri Bakanımız çok saygıdeğer hemşerimizle beraber buluşacağız. Bizim ve Türkiye’ye en çok çalışan bakanlarından bir tanesidir ve dolayısıyla onun gelmesi de biz ayrı bir haz ve şeref vermiştir, İnşallah halkımızı yine saat 13.00’de kent meydanında bekliyoruz, anıtın orada bekliyoruz.İçişleri bakanımızla orada buluşup hem bir hasret giderip hem de güncel konuları bizimle paylaşacak." 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi