Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,ardından Murat Altay'ın moderatörlüğünü yaptığı "Zonguldak'ın Nabzı" programının canlı yayın konuğu oldu.

‘’SEÇİMİ KAZANACAĞIMIZDA EMİNDİK’’

Türkmen Zonguldak’ta seçimi kazanacaklarından emin olduklarını belirterek : ‘’Biz seçimi kazanacağımıza emindik. Zonguldak halkı 10 yıldır çok şikayetçiydi. Zonguldak her gün kan kaybediyordu.Şehir olma özelliğini kaybedecekti. Bunlar önceden kazanacağımızı haber verdi.İnanan herkes çok çalıştı ve kazandık.’’dedi.

''5 MİLYON TON KÖMÜR ÇIKARMAK BÖLGEYİ KURTARMAZ''

TTK konusunda önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Türkmen,"TTK varlığımız devam edecek rehabilite edeceğiz,teknolojiyi doğru getireceğiz, zararı azaltacağız. her şeyimiz budur, başka bir şeyimiz olamaz  diyemeyiz.Çıkaracağımız kömür 5 milyon tondur. 32 milyon ton taş  kömür ihtiyacı olan Türkiye'de 5 milyon ton kömür çıkarılması çok değerlidir.Ama Türkiye'nin,bölgenin kurtuluşu anlamına gelmez.Yüzde 65 ormanlarla kaplı bir coğrafyamız var.Zenginliğimizi topyekün nasıl kıymetlendireceğimizi tartışacağız.Hep devlete sırtımızı yaslamayacağız.Şimdi ne üreteceğiz dönemi başladı. Denizli ziyaretimde dokuma havlu olayı biterse ne yapmalıyız diye tartışıyorlar.Bizim de çok kıymetlerimiz var.Cumhurbaşkanımız Filyos'a çok önem veriyor.Burası Türkiye'nin en önemli kaynaklarından biridir"dedi.

‘’BÖYLE BİR AYRIM DÜŞÜNÜLEMEZ’’

Türkmen , Ankara ziyaretlerinde Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un olmaması nedeniyle kamuoyunda oluşan algılara son noktayı koydu. Milletvekili Türkmen ,’’Organize edilmiş birşey değildi.Biz şehri anlatmak ve katkı sağlamak adına görüşmelere gittik.Diğer belediye başkanlarımızla ilgili değildi. Zaten Kızılcahamam’da herkes vardı.Kamil bizim evladımız.Ayrım söz konusu olamaz. Hiç birisi için böyle bir ayrım düşünülemez dedi.Zonguldak Belediyelerine ilçe ve belde ayırt etmeden doğru projelere destek vereceğiz.’’dedi.

‘’ZONGULDAK’A GELMEK İÇİN ÇOK SEBEB VAR’’

Zonguldak’ın bize verilmiş bir cennet olduğunu söyleyen Türkmen, ‘’İnsanlar yaşadığı yerde mutlu olmalı, buraya gelmek için çok sebep var. Zonguldak Cenab-ı Allah’ın bize bahşettiği Cennet ama biz bunu Cehenneme çevirmişiz.Yol üzerindeki binalar, alt yapı sorunları, plajların olmayışıyla, parkların bahçelerin olamayışıyla ve buna benzer bir çok neden var. Deniz otobüsleri olabilir, mesela buna benzer hayal ettiğimiz zaman uygulama şansı Zonguldak.’ta çok var.’’dedi.

‘’SOSYAL MEDYAYI DOĞRU KULLANMIYORUZ’’

İnsanları sosyal medya hesaplarını doğru kullanmadıklarını belirten Türkmen,’’Sosyal medyayı doğru olarak kullanmıyoruz. Başımıza gelen belaları korku unsuru olarak kullanıyoruz. Bizim medeniyetimizde bizim ahlakımızda yok gizli yapılan iyilikleri böylece topluma yaymanın bir anlamı yok’’dedi.

‘’HASTANE YOLLARININ BÜTÜN EKSİKLİKLERİ GÖRÜŞÜLÜYOR’’

Hastane yolundaki sorunların bu yaz düzeleceğini söyleyen Türkmen, “Hastane yollarının bütün eksiklikler görüşülüyor. Burası en önceliklidir. Buranın ihalesi yapılacak. O kavşakta bir düzenleme yapıyoruz. Bu yaz inşallah düzenleyeceğiz.” dedi.

‘’DEMİR MEDYA AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Demir Medya ailesine teşekkür ettiğini belirtten Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen:’’Demir Medya Ailesine teşekkür ediyorum.Olumsuz herşeyi söyleyip konuşup tartışmışızdır. Ama ben bunlara hep dua ediyorum.Zonguldak’a otel işlemez diyerek tüm mal varlığıyla bir otel yapmış ve Zonguldak’ı bir marka haline getirmiştir.’’ dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi