Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım ve Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun biraraya geldi.Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu toplantısında bir araya gelen üç ilin il  Genel Meclisi Başkanları birlikte sohbet ettiler, çalışmaları değerlendirdiler.

KARAVELİ : ''İSTİŞARE HALiNDEYİZ''
Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Genel Meclisi Başkanı olarak istişare halinde olduklarını belirterek şunları söyledi: ''Arkadaşlarımızla her zaman istişare halindeyiz. Gerek yaptığımız işlerde gerek meclis olaylarında yakın paylaştığımız zaman zaman istişare yaptığımız konular üzerinde her zaman bir aradayız. Her ayda Bakka Yönetim Kurulu toplantısında bir araya geliyoruz. Tabi bizim için önemli olan Kasım ayını bitirdik, zannedersem Bartın'ın bir günü kaldı. Konuştuğumuz şey sonuçta bütçe önümüzde yapacaklarımız yaptığımız işlerin değerlendirilmesi bunlar gerçekten çok önemli. Biz hedef anlamında memleketimize bütün olarak hizmet etmek istiyoruz. Standardı yüksek hizmetler yapmak istiyoruz. Karabük ilimiz geçen sene plentini kurdu ve asfaltını yapıyor. Bartın ilimiz de soğuk beton uygulamasını yapıyor. Biz de bu sene İnşallah planetlerin yenilenmesi şantiyelerin bakımı ile fiziki anlamda yenilenmesinden sonra önümüzdeki döneme daha iyi bakıyoruz, daha kalıcı daha standardı yüksek insanımıza ulaşabilir hizmetler yapmak noktasında her zaman beraber çalışıyoruz'' dedi.

YILDIRIM : ''YAŞADIĞIMIZ TECRÜBELERDEN iSTİFADE EDİYORUZ''

Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım'da yaşadıkları tecrübelerden istifade ettiklerini belirterek şunları kaydetti: Karabük, Bartın, Zonguldak hepimizin ilimizdeki sorunlar farklı, yaşadığımız tecrübeler de farklı farklı oluyor. Bunlardan istifade ediyoruz. Bartın'ımızın bir beton asfalt tecrübesi var bizde sıcak asfalt plent testimiz var, Zonguldak'ımızda ise başka bir tecrübe var. Bir araya geldiğimizde bunları istişare ederek illerimizde ilçelerimize faydalı olmak için çalışıyoruz'' dedi.

DURSUN : ''BİRBİRİMİZLE İSTİŞARELERDE BULUNUYORUZ''

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun'da konuşmasında : ''Her şeyden önce Zonguldak İl Genel Meclisi başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri de ifade ettikleri gibi, Karabük meclis başkanımızında ifade ettigi gibi biz aslında ayda bir bu toplantıda buluşarak her zaman birbirimizle istişare ediyoruz. Birbirimizin yaptığı yenilikleri paylaşıyoruz. Başarılı projeleri birbirimize öneriyoruz. Biz de kendi tecrübelerimizi onlara aktarıyoruz. Bu toplantılarda bunun vesilesi oluyor. Ben tekrar Zonguldak'taki bugünkü toplantıdan dolayı kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.'' dedi.
(HABER-ERCAN DEMiR)

Editör: Haber Merkezi