AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Mustafa Sarıoğlu’nu ziyaret etti. 

Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği ziyaretinde konuşan Uçar; “Bugün bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini elitirilerini baz alıyoruz. Hem de taleplerini öğrenmiş oluyoruz. Daha önce yaptığımız görüşmede başkanımızla görüşeceğimizi söylemiştik. Başkanımız emeklilerimizi durumları ile ve düşünceleri istişare ettik. Zaman, zaman Emeklilerimizin dosya halinde dertlerini bize iletiyorlar. Bizde sayın bakanımla ve yetkililere iletiyoruz. Sadece Zonguldak ilimiz değil tüm ülkemizdeki emeklileri temsil eden derneklerimizi sivil toplum örgütlerinin dertlerini taleplerini getiriyorlar. Bizde imkanlar doğrultusunda emeklilerimizin daha iyi yaşamalarını sağlayacak imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Pandemi sürecinde en fazla emeklilerimiz etkileyen bir süreçtir. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla hem sağlıkla ilgili yaşanan süreçleri hükümetimiz yakında takip ediyor. Bilindiği üzere aşılama 80 ve 85 yaş üstü şimdi de 75 yaş üstünü aşılama devam ediyor. Biz onların sağlını ve ekonomik durumlarını düşünmek zorundayız” dedi. 

Dernek Başkanı Mustafa Sarıoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneğini Ziyaret ettiği için milletvekilime çok teşekkür ediyorum. Milletvekillerimiz bizleri ziyaret ederek il, ilçe, belde ve köyler hakkında bizlere bilgi alırlar. Sayın bakanımızı ve cumhurbaşkanımıza bizden aldıkları konuları iletiyorlar. Yaşadığımız Pandemi süreci biz de biraz zorladı. Sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı dosya şeklinde Cumhurbaşkanımıza iletecekler” dedi.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi