AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Zonguldak’ta bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu, önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, il ve merkez ilçe yönetim kurul üyeleriyle birlikte Milletvekili Ulupınar Beycuma yol ayrımında yol genişletme çalışması, Üzülmez Tünel inşaatı incelemeleri ile Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci’yi ziyaret etti.

Üzülmez Tünel İnşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Özcan Ulupınar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zonguldak’a AK Parti hükümeti olarak 14 kat trilyonluk yatırım yaptıklarını Milletvekili Ulupınar tünellerin Mart ayına kadar hizmete gireceğini belirterek şunları söyledi: “Üzülmez Tünelleri 72 milyonluk bir projedir. Zonguldak’ta yollar konusunda diğer vilayetlere göre biz hükümet olarak belki geç kalmış olabiliriz. Tamamlanma aşamasına gelinmiştir ve artık bitmek üzeredir. Artık Zonguldak Belediyesi üzerine düşeni yapmalıdır. Belediyenin sınırları içerisinde karayollarının müdahale etmesi mümkün değildir. Biz belediyenin ve halkımızın her zaman yanındayız. Gerekli desteği hükümet olarak veriyoruz. Maddi manevi destek veriyoruz. Zonguldak şehir içi trafiğini rahatlatacak projeler hayata geçirilirse inşallah, Mithatpaşa, Kozlu ve çevre yolu ile beraber Zonguldak trafiği rahatlamış olacaktır. Zonguldaklı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Asma’dan gelirken bu şehrin girişinde bir sıkıntı vardı. Tüneller açıldıktan sonra şehir merkezini rahat bir şekilde gidebileceklerdir. Çevre yolları ile beraber şehri terk edebileceklerdir. Kazasız belasız bu yollardan geçme imkanı da sağlamış olacaktır.”

‘14 KAT TRİLYONLUK YATIRIM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR’

Gazetecilerin Zonguldak’a yapılan yatırımlarla ilgili sorusuna cevap veren Milletvekili Özcan Ulupınar: “20 Ocak’ta Başbakanımız Zonguldak’a gelecektir. Site Kapalı Spor Salonunda AK Parti İl Kongresini gerçekleştireceğiz. Filyos, yollar ve stadyum çalışmaları devam ediyor. Hastane inşallah aynı yerinde yakın zamanda hizmet vermeye başlayacaktır. Şuan Zonguldak’ta iki beldemizin de ilçe olduğunu hesaba katarsak o bölgelerde de çok ciddi yatırımlarımız vardır. Zonguldak’ta İlçelerde kamu yatırımlarında çok şükür bir eksiğimiz yoktur. İlçelerde doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Zonguldak kamu yatırımları bakımından gerçekten de çok ciddi yatırımlar almaktadır. Payına düşenin fazlasını almaktadır” dedi.

‘İSTANBUL-ZONGULDAK ARASI UÇUŞLAR BAŞLIYOR’

Sözlerine havaalanı ile ilgili müjdeler vererek devam eden Milletvekili Ulupınar: “Havaalanı konusunda Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ile görüştük. Ulaştırma Bakanımız ile de bu konuları görüştük. Çok yakın zamanda İstanbul’a Zonguldak’tan uçuş başlayacaktır. İstanbul’dan sonrada yurtdışı uçuşları için çalışmalar yapılacaktır. Ama İstanbul Sabiha Gökçen değil Atatürk Havalimanı olacaktır. Üçüncü havalimanın belirli bir kısmı açılınca bu uçuşlar gerçekleştirilecektir. Bizim de halk olarak uçuşlara destek vermemiz gerekiyor. Hizmet vermeye başladıktan sonra destek gelmezse bu uçuşlar sürdürülebilir olamaz” dedi.

‘KÜS OLMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL’

AK Parti Zonguldak Milletvekillerinin kendi aralarında küs olmaları ile ilgili sorulan sorulara cevap veren Ulupınar: “Biz bu görevde iken birbirimize küsme şansımız yoktur. Böyle bir ihtimal de yoktur. Sık sık bir araya geliyoruz. Hiçbir yatırımda bundan dolayı da aksamamıştır. Bana bu sebeple bir tane aksayan yatırım gösterin hemen onun takibini yapalım. Ankara’da ve Zonguldak’ta da sık sık bir araya geliyoruz. Partimizde toplantılarda bir araya gidiyoruz. Şimdi bizim Zonguldak olarak asıl yoğunlaşmamız gereken tüm projeler zaman içerisinde sizde görüyorsunuz bitti ya da bitme aşamasındadır. Bu yatırımları hep birlikte takip ediyoruz.

 

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Zonguldak’ta bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, il ve merkez ilçe yönetim kurul üyeleriyle birlikte Milletvekili Ulupınar Beycuma yol ayrımında yol genişletme çalışması, Üzülmez Tünel inşaatı incelemeleri ile Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci’yi ziyaret etti.

‘SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAK, ERKEN SEÇİM YOK’

Gazetecilerin , “Erken seçim havası mı var” sorusuna Milletvekili Ulupınar, “Şu anda öyle bir şey gözükmüyor. Seçimler inşallah zamanda olacaktır. Zonguldak’a hemen hemen bir bakanımız ve genel başkan yardımcılarımız geliyor. 2018 yılı bütçesini hayata geçirdik. 9 Ocak tarihine kadar meclis çalışmalarına ara verilmiştir. Biz de fırsat buldukça teşkilatlarımızda beraber halkımızın yanında oluruz. Çalışmaları da bu yönde takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

‘MİLLETVEKİLİ OLARAK KENDİ ARAMIZDA KÜS DEĞİLİZ’

AK Parti Zonguldak Milletvekillerinin kendi aralarında küs olmaları sebebiyle kamuoyunda yatırımların aksadığı yönünde bir algı var mı şeklindeki soruya Milletvekili Ulupınar, “Biz bu görevde iken birbirimize küsme şansımız yoktur. Böyle bir ihtimal de yoktur. Sık sık bir araya geliyoruz. Hiçbir yatırımda bundan dolayı da aksamamıştır. Bana bu sebeple bir tane aksayan yatırım gösterin hemen onun takibini yapalım. Ankara’da ve Zonguldak’ta da sık sık bir araya geliyoruz. Partimizde toplantılarda bir araya gidiyoruz. Şimdi bizim Zonguldak olarak asıl yoğunlaşmamız gereken tüm projeler zaman içerisinde sizde görüyorsunuz bitti ya da bitme aşamasındadır. Bu yatırımları hep birlikte takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza ve bakanlarımız ile görüşüyoruz. Böyle bir durum söz konusu değildir. Bizim paylaşamayacağımız hiçbir şeyde yoktur. Sorun yaşamamızı gerektirecek bir konu da yoktur.2019 yılına kadar da herkes görevinin başındadır. Evet Zonguldak’ta hastane ve stadyumla ilgili sıkıntılar yaşanmıştır. Bu üç milletvekilinin bir araya gelmemesiyle İlgili değildir. Bir müteahhitle alakalıdır bir diğeri de stadyumun başka yere yapılsın veya yapılmasın tartışmaların uzamasıyla ilgilidir. Ayrıca Çınartepe de TOKİ konutları devam ediyor. Demiryolu yatırımları da bitirmiştir. Şu anda çok zor bir coğrafyadayız. Türkiye’nin en büyük yatırımı karayollarına yapılmıştır. Karayollarının en büyük yatırımı da Zonguldak’a yapılmıştır.” İfadelerini kullandı.

AK PARTİ ZONGULDAK HEYETİ’NDEN GMİS’E ZİYARET

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Ahmet Demirci ile görüştü.

İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İl ve İlçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette GMİS Genel Başkanı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar; “İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla Zonguldak’ta ziyaretler yapıyoruz. Bu ziyaretler kapsamında Sendikayı da ziyaret ediyoruz. Başkanımıza ve şahsında tüm madenci kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah sağlık versin.

Muhtarlarımıza gittik, buradan sonra bazı sivil toplum kuruluşlarına gideceğiz. Akşam ise mahallelerde toplantılar yapacağız. Az önce birisi sordu seçim mi var dedi; Biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Her zaman Zonguldak’tayız. 9 Ocak’a kadar Meclis kapalı, bunu biz bir fırsat bildik ve Zonguldak’ta programlar yapıyoruz” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, “Sayın Vekilimize, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza ve diğer konuklarımıza hoş geldiniz diyorum.

2018 yılının siz, hepimiz, madenci kardeşlerimiz, ülkemiz ve Zonguldak için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sizlerle birlikte yoğun bir şekilde, birlik-beraberlik içinde çalışıp Zonguldak’ımıza hizmet etmek, madenci arkadaşlarımıza hizmet etmek için çaba harcıyoruz” dedi.

AK Parti Heyeti ile GMİS Yönetimi Zonguldak ve TTK sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi