CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş: Türkiye, sorunlarını birlik, kardeşlik ve dayanışma ruhuyla çözebilir.

 KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA İLE SORUNLAR ÇÖZÜLÜR!

CHP'li Demirtaş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların, manevi duyguların yoğunlaştığı çok özel günler olduğunu vurguladı.              

Demirtaş, dargınlıkların son bulduğu, dostlukların güçlendiği bayramlarda birlik ruhunun da ön plana çıktığını ifade etti.

CHP Zonguldak Milletvekili Demirtaş, son dönemde ekonomi, dış politika ve eğitim alanında yaşanan sorunların çözümünün birlik ve dayanışmadan geçtiğini belirtti.

 TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAĞIMSIZ, ÖZGÜR VE BÜYÜK BİR DEVLETTİR!

CHP'li Demirtaş mesajında şunları ifade etti: 

"Bugün ülkemizde dışa bağımlı ekonomi nedeniyle pek çok temel sorun  yaşanmaktadır. Karşı karşıya kaldığımız bu durum ,üretim ekonomisinin bitirilmesinden kaynaklanmaktadır. Bu sorunların çözümü üreten ve halktan yana politikaların hayata geçirilmesi ile mümkündür. "

Ünal Demirtaş, Türkiye'nin bağımsız ve özgür bir ülke olduğuna vurgu yaptı ve            "Hiçbir güç Türk ulusunu aydınlanma yolundan, bilimden, medeni dünyanın değerlerinden uzaklaştıramaz. Manevi değerlerinden, birlik ruhundan, kardeşlik bilincinden ödün verilmesi de talep edilemez" ifadesini kullandı.

"Türkiye doğal güzellikleri, yeraltı zenginlikleri, tarım potansiyeli, genç ve dinamik nüfusuyla dikkati çeken, dünyanın en gelişmiş 20 ülkesinden biridir. Diyalog ve uzlaşma kültürü geliştirilir, liyakat, bilim ve deneyime önem verilir, hukukun üstünlüğü, kuvvetler ayrılığı ve tam demokrasi sağlanır,  dürüst ve tutarlı ve halktan yana politikalar ortaya konulursa bu ülkenin çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Cumhuriyet değerleri korundukça ve Büyük Önder Atatürk'ün aydınlattığı yoldan yüründükçe tüm problemlerin üstesinden gelinecektir."dedi.

CHP'li Demirtaş mesajında,Kurban Bayramının başta vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam Alemine, kardeşlik, huzur, hoşgörü, birlik, beraberlik ve mutluluk getirmesi  temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi