Saadet Parti Merkez ilçe Başkanı İsmail üstünyer köy ziyaretlerine devam ediyor
Zonguldak Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer Karaman Beldesi ve Çukurören Köyü'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek karşılıklı sohbet edip dertlerini dinledi. 
Vatandaşlar köylerin boşaldığını, gençlerin hep gurbete gittiğini, eskiden köy ve beldelerinden bir çok insanın TTK'da çakılıyorken şimdi 1-2 kişinin ancak çalıştığını, 12 yılllık zorunlu eğitim nedeni ilde köyden kente güçün arttığını, iktidar tarafından aşırı bir partizanlık uygulandığını dile getirirken esnaflar da içinde bulundukları ekonomik şartların zorluklarını dile getirmişlerdir. 
İsmail Üstünyer de yaptığı açıklamalarda; bu işin böyle gidemeyeceğini, iç ve dış borçların korkunç seviyelere çıktığını, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun işçi açıklarını ivedilikle kapatması gerektiğini, köylerimizde ekilmeyen, dikilmeyen arazi kalmaması için devletimizin gerekli tedbirleri alması gerektiğinin, acilen üretim ekonomisine geçilmesini, yerli uçağımız göklerde gibi algı söylemlerinden vazgeçilmesini dile getirmiştir.
Kendilerini diğer partilerden ayıran en önemli programlarının önce ahlak ve maneviyat, ağır sanayi, havuz sistemi ve denk bütçe olduğunu, diğer partilerin bunları yapmak bir yana ağızlarına dahi alamayacaklarını iddia etti.
İsmail Üstünyer hedeflerinin Merkez İlçe'deki tüm belde, mahalle ve köylerdeki seçmenlere ulaşarak milli görüş/adil düzen fikriyatının anlatılması olduğunu ayrıca Milli Görüş/Adil Düzen sloganlarının Saadet Partisi adına tescilli olduğunu, başka partiler tarafından kullanılmasının hukuken suç oluşturduğunu söyledi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi