Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu, Zonguldak'ta üyelerine yüzde 40 indirimli şeker dağıttı.Federasyon Zonguldak il başkanı Sinan Gürbüz, "Buradan stokçulara ve rantçılara sesleniyorum, onlar hainliklerine devam ederse bedelini ağır ödeyecekler. Gerekirse her köye her mahalleye tır indiririz yinede bu milleti onlara yem etmeyiz"dedi.

Daha önce, üyelerine piyasa fiyatından %40 daha aşağı bir fiyattan iki tır dolusu un iki tır dolusu şeker dağıtımı yapan Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu Zonguldak ilk Başkanlığı bu seferde hem üyelerine hemde Muhtarları da organize ederek köylü vatandaşlara yine %40 fiyat aşağı un dağıtımı yaptı.

Federasyonun Zonguldak il başkanı ve Genel merkez Genel Saymanı Sinan Gürbüz şu ifadeleri kullandı;

"Biz Türkiye'nin en aktif ve en etkili STK sıyız, sanmayın ki bu hizmetler sadece Zonguldak'ta veriliyor, vatanın her köşesinde 81 il teşkilatımız ve 1056 derneğimiz ile birlikte bu hizmetleri yerine getiriyoruz.
Genel başkanımız Mustafa Sarıoğlu 7/24 sahada üreticilerle her bölgeyi karış karış geziyoruz sorunları yerinde tesbit ediyoruz. Genel başkanımızın talimatlarını eksiksiz yerine getiriyoruz.
Tahap, hiç bir başkanının maaş almadığı gönül davası gönül hareketidir.
Buradan stokçulara ve rantçılara sesleniyorum, onlar hainliklerine devam ederse bedelini ağır ödeyecekler. Gerekirse her köye her mahalleye tır indiririz yinede bu milleti onlara yem etmeyiz. Tarım ve gıda üzerinden devletimize operasyon çekmeyi düşünenler bilsin ki Tahap federasyonu  var dedi.
Başta Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk şeker tarım heyetine ve Genel Başkanımız Mustafa Sarıoğlu'na milletimize ve Zonguldaka hizmetlerinden ötürü minnettarız."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi