Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Alaplı ilçesini ziyaret ederek, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu’yu makamında ziyaret etti.
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Alaplı İlçesi kaymakamlık ziyaretine gelişinde Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu ilçe protokol üyeleri ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri karşıladı.
Karşılamanın ardından Vali Bektaş Kaymakamı Saim Eskioğlu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Alaplı Kaymakamı Eskioğlu ilçenin Eğitim, sağlık, ekonomik, nüfus, ulaşım, asayiş ve diğer konular hakkında Vali Bektaş’a brifing vererek, ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sundu.
Vali Bektaş’a ziyareti sırasında İlçe Emniyet Müdürü Cengiz han Zengin ,İlçe Jandarma Komutanı Fuat Gençer, Belediye Başkanı Nuri Tekin ve daire müdürleri de eşlik etti.
(İHA)
Vali Bektaş Alaplı Kaymakamını ziyaret etti
Vali Bektaş Alaplı Kaymakamını ziyaret etti

YORUM EKLE
1
ANNESİNİ ÖLDÜREN ZANLI , HAKİM KARŞISINDA
2
Elmas Bugsaş provasını yağmur altında yaptı
3
Hakeme kafa atmanın cezası 20 maç
4
Liseler şampiyonluk için mücadele ediyor
5
Ereğli ve Çaycuma’da mücadele sürüyor
6
Süper ligde program belli oldu
7
SPOR HABERLERİ 6 ARALIK 2018
8
ANA HABER 6 ARALIK 2018
9
KURAN İKLİMİ 6 ARALIK 2018
10
Erkınay 'dan veda ziyareti
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER