Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 'i ziyaret etti.  Bektaş ziyarette, “Hep beraber aynı hedefe yürüyerek çözümünü beraber arayıp bulup iş birliği içerisinde işimizi yapacağız” dedi.

Görevine hızlı başlayan Vali Erdoğan Bektaş sabah uyuşturucu ile mücadele toplantısına katılmasının ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyarette bulundu.

Başkan Akdemir, Vali Bektaş’a çiçek takdim ederek karşıladı.

AKDEMİR: ZONGULDAK’TA YAPILACAK ÇOK İŞLER VAR

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zonguldak’ımıza hoş geldiniz. Bizleri ziyaretinizden onurlandırdınız. Sayın Valimiz çok çalışkan projeleri hayata geçirmek için mücadele eden yapıya sahip ve gördüğüm kadarıyla devletin vasfını çok iyi şekilde vatan sevgisiyle dolu etrafına sevgi yumağı yapısını gördüm. İnşallah sonunda birlikte güzel çalışmalar yaparız. Zonguldak’ta yapılacak çok iş var. Bize verilen imkanları en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum. Sayın Valime başarılar diliyorum.” Dedi.

HEP BERABER AYNI HEDEFE YÜRÜYEREK ÇÖZÜMÜNÜ BERABER ARAYACAĞIZ

Vali Erdoğan Bektaş’ta ziyarete ilişkin yaptığı konuşmada, “Elbette ilk ziyaretimiz Belediye olacaktı. Çözüm ortağımız belediyedir. Başkanım benimle ilgili çok güzel ifadeler kullandı. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz işimize devam edeceğiz. Hep beraber aynı hedefe yürüyerek çözümünü beraber arayıp bulup iş birliği içerisinde işimizi yapacağız” dedi.

(HABER: ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi