Zonguldak'ta 23 Nisan kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Zonguldak'ta kutlandı.

Valilik önünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çelenk koyma töreni düzenlendi.

Törene Vali Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Ayhan kafalı, Cumhuriyet Başsavcısı  Hakan Yağız, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa çufalı, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül ile az sayıda protokol katıldı.

Tören ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül’ün Anıta çelenk sunmasıyla başladı. Ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması da müteakiben İstiklal Marşı'mız okundu.

Törene katılanlar tedbir kapsamında sosyal mesafe uygun şekilde sıralandılar

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ GELECEK ÇOCUKLARIMIZINDIR 

Vali Erdoğan Bektaş törenden sonra yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını belirterek, "23 Nisan biliyorsunuz çocuklarımızın ulusumuzun mutlu olduğu bir gün, ama bu şartlarda kutladığımızı herkes biliyor. Özellikle yüzüncü yılda böyle bir durumu tabii ki kimse istemezdi ama her şeye rağmen mücadele devam edecek. Gelecek çocuklarımızındır ve bayramları kutlu olsun"dedi 

HARUN AKGÜL: 23 NİSAN COŞKUSUNU TÜM ZONGULDAK OLARAK YAŞADIK

İl Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül de yaptığı konuşmada, "Bayramımızın 100. Yıl dönümünü kutluyor ve tebrik ediyorum. Bütün dünya çocuklarının halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Tabi  buruk geçiyor gibi gözükse de biz bu coşkuyu dünden beri 100 bin öğrencimize yaşatmaya çalışıyoruz ve yaşatıyoruz da bunu nereden biliyorsunuz derseniz dünden beri tüm idareci arkadaşlarımızın telefonları sosyal medyaları gerçekten çok hareketliydi tüm öğrencilerimiz tüm velilerimiz tüm öğretmenlerimiz sosyal medyalarda yapmış olduğu etkinliklerimizi paylaşıyorlar. Türkiye çapında saat 21.00''de akşam programının akabinde sadece Zonguldak’a özel olarak bir kutlama programı olacak saat 12'de sadece Zonguldak'ta özel olarak Belediye hoparlörlerinden Belediye Başkanımız ve Valiliğimizle ortak  bir program düzenledik. Program bu şekilde olacak saat 12'de bütün halkımızı Zonguldak halkımızı balkonlara davet ediyoruz.Saat 12'de belediye hoparlörlerinden saygı duruşu olacak ve İstiklal Marşı  okunacak ve tüm çoşkuyu halkımıza yaşatmak istiyoruz. O yüzden biz saat 12'de tüm Zonguldak halkımızı tüm öğrencilerimizi bayraklar ile birlikte balkonlara davet ediyoruz.Bu vesile ile tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tekrar kutluyorum." dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi