Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Vali Erdoğan bektaş ile uyum içerisinde çalıştıkların söyledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Akdemir, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve her şeyin Zonguldak için daha iyi olacağını söyledi.

Vali Bektaş’ın Zonguldak’ı öğrenmek adına büyük çaba sarf ettiğini ve kendisini tebrik ettiğini söyleyen Başkan Akdemir: “Sayın Valimiz Zonguldak’ı öğrenmek için gerçekten çok çaba sarf ediyor. Kendisini tebrik etmek istiyorum. Kendisinin çalışkan bir yapısı var, devletçi bir yapısı var. Benim bir felsefem var, tüm insanların barış içerisinde olmasıdır. Benim insani ve kişilik yapım buna müsaittir. Sayın valimizde aynı yapıya sahip. Aramızda sıkıntı yok, Zonguldak için herşey daha güzel olacak” dedi.

‘TUZ SİPARİŞİ VERİLDİ”

Öte yandan, kar yağışının beklendiği Zonguldak’ta tuz sorunu yaşamayacaklarını esprili bir dille anlatan Başkan Akdemir: “Güzel bir şekilde bir yılımızı geçirdik. Eleştiriler, istekler, tartışmalarda çok doğaldır. Her zaman söylüyorum, bizim meclisimiz örnek olsun. Birbirimize karşı hitaplarımızı düzgün yapalım istiyorum, öyle de oluyor. Yaptığımız çalışmalar gerçekten çok güzel. Ben kendimi övmeyi pek sevmem. Çalışmalarımızı halkın taktir etmesini seviyorum, yapılan işlerde taktirimi görüyorum. Halkıma yaptığım hizmetlerde teşekkürü aldığım zaman çok mutlu oluyorum. Çalışmalarımız devam edecek ama bir yıllık çalışmamız da çok uzun. Yaptığımız çalışmalar bitmez ve bitmeyecek. Uğur Mumcu Kavşağı dışında mahallelerimizde çok çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımız gecikmiş gibi gözükse de altyapı ile beraber çok güzel projeleri hayata geçiriyoruz. Gecikme yaşıyorsak herkesten özür diliyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi