Vali Erdoğan Bektaş, Şehit aileleri ve Gaziler onuruna yemek verdi.19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Valililik himayelerinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizesinde şehit, gazi ve ailelerine yönelik yemek programı düzenlendi.
Polis Evi'nde düzenlenen yemeğe, Vali Erdoğan Bektaş ve eşi, Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkan Vekili Birkan Hamarat, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, polis ve asker üst düzey erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda protokol üyesi eşleriyle birlikte katıldılar.

Vali ve protokol üyeleri ayrı ayrı masalarda oturarak yemeklerini gazi ve şehit aileleri ile birlikte yediler.Yemekte şehit ve gazileri için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar yaptığı konuşmada düzenlenen yemek organizasyonu için Vali Erdoğan Bektaş'a teşekkür etti.

Yemekte konuşan Vali Erdoğan Bektaş'da, Kahraman gazilerimizle ne kadar övünsek azdır diyerek şunları ifade etti: ''Bu sofralarda birlik ve beraberlik içerisinde bulunabilmemiz, şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Allah devletimizi, milletimizi, bu güzel aziz vatanımızı ilelebet muhafaza etsin. Birliğimiz, kardeşliğimiz daima artsın, hiç eksilmesin.Kıymetli gazilerimizi kucaklıyoruz, yürekten selamlıyoruz. Sizlere sağlıklı, sıhhatli, hayırlı uzun ömürler diliyoruz. Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. " dedi.

(Haber-Ercan Demir)


 

Editör: Haber Merkezi