Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Çaydeğirmeni beldesine ziyarette bulunarak Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş ile istişarede bulundu.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Devrek Kaymakamı Mehmet Soylu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli,  Devrek İlçe Emniyet Müdürü Selim Karartı,  İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemalettin Yüceer, Çaydeğirmeni’ne yapılacak olan kamu kurumları ile ilgili incelemelerde bulundu.

Vali Ahmet Çınar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’ten beldeye kazandırılmış olan yatırımlar ve yapılan hizmetler hakkında bilgi alırken Çaydeğirmeni’nde yapmış olduğu incelemelerini detaylı bir şekilde sürdürdü. Şehrin her noktasını dikkate alan Vali Çınar’ın Çaydeğirmeni Belediyesi’nin vermiş olduğu hizmetten duyduğu memnuniyet dikkatleri çekti.

 Vali Çınar, Çaydeğirmeni Belediyesini ziyaret ettikten sonra beraberinde eşlik eden mülki ve kurum amirleri ile birlikte Çaydeğirmeni Jandarma Karakol Komutanlığı, Çaydeğirmeni Aile Sağlık Merkezi, Çaydeğirmeni 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Çaydeğirmeni Toki İlkokulu ve Çaydeğirmeni Kaypaklar Eski İlkokul alanını ziyaret etti. 


Editör: Haber Merkezi