Kanal B Zonguldak il temsilcisi Duygu Elma ve Cüneyt Özfidan, kıyılan nikah töreni ile dünya evine girdi. 
Genç çiftlerin nikah şahitliğini Vali Mustafa Tutulmaz yaparken, nikahlarını ise Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kıydı.
Okyanus Düğün salonunda gerçekleşen nikah törenine, Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, il Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, GMİS Başkanı Hakan Yeşil, AK Parti eski merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan, MHP il Başkanı Varol Demirköse, DEVA Partisi il başkanı Fatih Keleş katıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz;" Vaka sayıları arttı, ölüm oranı azaldı’ dedi 

Vali Mustafa Tutulmaz vaka sayıları ile ilgili açıklamada bulundu.Vali Mustafa Tutulmaz, vaka ortalamasının bu hafta 20’den 25 çıktığını söyleyerek ölüm oranının azaldığını belirtti.

Vali Mustafa Tutulmaz, “Geçen hafta ortalaması yirmiydi bu hafta ortalaması yirmi beşe çıktı. Bugün dün yeniden artış kendimi gösterdi. Lütfen kurallara uyalım. Aşı olsak bile kurallara uyalım. Aşılamayı da muhakkak arttıralım. Ölüm sayılarında azalma var bu sevindirici. Bununda sebebi aşılar. Aşılı olanlar yeniden yakalanabilirler. Ama aşı olanların ölüm oranı çok düşük. Bunu özellikle gençler bize birşey olmaz demeyin gençler arasında ki aşılama sayısını arttırmamız gerek”dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi