Vali Mustafa Tutulmaz, Alaplı İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı. Köy ve mahalle muhtarları ayrıca İlçe kurum müdürleriyle bir araya gelen Vali Tutulmaz, vatandaşlarımıza sunulan hizmete yönelik görüş, öneri ve beklentilerini ifade etti, tecrübelerini paylaştı. 

Vali Tutulmaz: “Muhtarlık önemli bir müessese olup, kamu ile vatandaş arasında bir bağ bir köprü görevini yerine getirmektedir. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde görevimizi yaparken işimizi mümkün olduğunca yarına bırakmadan, aksatmadan, zamanında yaparak vatandaşımızı mağdur etmemeliyiz. Güler yüzlü ve yol gösterici olmalıyız.” dedi. Muhtarlarımızı tek tek dinleyerek, kendilerinden gelen talepleri kuruluşlar nezdinde takip edeceğini belirtti.

Vali Mustafa Tutulmaz, Alaplı ilçemizde, vatani görevini yaparken Batman Kozluk'ta şehit düşen Aziz şehidimiz Jandarma Onbaşı Recep Turan'ın değerli annesi Halime Turan ile babası Ercan Turan'ı evlerinde ziyaret ederek “Acınızı yürekten paylaşıyoruz.” dedi.

Alaplı ilçemizde esnaflarımızı ziyaret eden Vali Tutulmaz, kendilerine hayırlı bol kazançlar diledi. Vatandaşlarımızla sohbet etti. 

HABER MERKEZİ


Editör: Haber Merkezi