Vali Tutulmaz halkı uyardı "aman dikkat"

Bayramlaşma programında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, "Kovid 19'da il dışından gelen misafirlerimiz nedeniyle yeniden bir hareketlenme oldu. Bu nedenle kurallara uymamız gerekiyor. Sevdiklerimizle bile belirli bir şekilde bayramlaşalım." uyarısında bulundu.
Zonguldak Valiliği’nin düzenlediği protokol bayramlaşma programı bayramın 1’inci günü gerçekleştirildi. Polisevi’nde gerçekleştirilen protokol bayramlaşması pandemi kurallarına uygun yapıldı. 

Vali Mustafa Tutulmaz siyasilerle ve bürokratlarla tek tek bayramlaştı. Protokol bayramlaşma programına; Vali Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Ayhan Kafalı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Musa Menteşe, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkan vekili Sinan Toprak, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, CHP İl Başkanı Murat Pulat, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Varol Demirköse, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Bayramlaşma pandemi riski nedeniyle açık alanda gerçekleştirildi.
Mustafa Tutulmaz programa katılan protokol ile birlikte sohbet ettik ayrıca müftülüğü tarafından da bayram duası gerçekleştirildi protokol amin dedi.
VALİ TUTULMAZ SEMBOLİK BİR KUTLAMA YAPTIK
Vali Tutulmaz: Az katılım ile sembolik bayramlaşma yaptıklarını belirterek şunları ifade etti:

"Bayramlaşma programında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, Pandemi dolayısı ile bu yıl bayramlar buruk kutlanıyor.Bizlerde bu kurala kurala riayet etmek istiyoruz. Çok az sayıda sembolik bir şekilde bayramlaşmayı yapıyoruz. Pandeminin başlangıcında Zonguldak sıkıntılı günler yaşadı. Ben geldikten sonra vaka sayılarında düşüş yaşandı. Ancak il dışından gelen misafirlerimizin nedeniyle yeniden bir hareketlenme oldu. Bu nedenle kurallara uymamız gerekiyor. Sevdiklerimizle bile belirli bir şekilde bayramlaşalım. Bayramlar hareketli olduğumuz günlerdir bu nedenle trafik kurallarına da uyalım. Tekrar tüm hemşerilerimizin bayramını kutluyorum”

BAYRAMI KUTLADILAR
Zonguldak Belediye başkan vekili Sinan toprak ve Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli  yaptığı açıklamalarda tüm Zonguldak halkının ve İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutladıklarını ifade ettiler. 
VALİ TUTULMAZ EMNİYET PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI
Program sonunda ise Vali Mustafa tutulmaz protokol üyeleriyle birlikte polis evinde emniyet personelinin bayramını kutladı.
JANDARMA YA ZİYARET
Vali Mustafa tutulmaz ve protokol üyeleri ardından İl Jandarma komutanlığı'nı ziyaret ettiler. Vali Tutulmaz Jandarma personel bayramını kutladı.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi