Vali Mustafa Tutulmaz iade ziyaretler kapsamında Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar’ ziyaret etti.

Memur Sen’e Bağlı Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Vali Mustafa Tutulmaz’a dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüsünün Sağlıkçıların sırtında olduğunu simgeleyen heykel verdi. Ziyarette konuşan Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Vali Mustafa Tutulmaz’in nezaketinden memnun olduklarını belirterek; “ Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu ve en büyük sendikası olarak devlet, millet kaynaşmasında olmazsa olmazımız milletle barışık sendikacılık yapmaktadır.
Bu kapsamda da Memur Sen kurulduğundan beri birinci önceliğin devlet, milletin temel değerleri olduğunu her fırsatta söylemiştik.
Kapsamda devletimizi temsilen Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz‘ın Memur Sen’de görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. 

 VALİ TUTULMAZ; MEMUR SEN EN YETKİLİ SENDİKADIR

Vali Mustafa Tutulmaz; “Toplumumuzun en önemli temsil yerlerinden biri de STK’lardır. Her meslek camiası bir örgütlenme içerisinde güç elde eder veya elde etmeye çalışır. 
Memur Sen’de memurlarımızın şu anda toplu sözleşmede en yetkili sendikadır.Biz kendilerine bugün iadeyi ziyarete geldik kendilerine ilimizle ilgili önerileri varsa onları alacağız ve kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

(Haber-Ercan Demlr)

Editör: Haber Merkezi