Fener İlkokulu'nda minik öğrencilere karne dağıttı. 
Tutulmaz: "Bilgisayarın başına değil kitabın başında oturun" tavsiyesinde bulundu.

2021-2022 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline girmesi sebebiyle Zonguldak'ta Vali Mustafa Tutulmaz, Fener ilkokulu'nda düzenlenen törenle birlikte minik öğrencilere karne dağıttı.
Karne dağıtım töreninde Vali Mustafa Tutulmaz ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları hazır bulundu.

Vali Mustafa Tutulmaz, bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini, bilgisayarın başında fazla oturmamalarını tavsiye etti.
Sınıflarda minik öğrencilere seslenen Vali Mustafa Tutulmaz. "Çocuklar bugün yarı tatil başlıyor. 15 gün boyunca dinleneceksiniz, uyuyacaksınız ve oynayacaksınız ama dikkat edin dışarıda fazla kalmayın, havalar soğuk kar geliyor ama kartopu oynayın.Fazla dışarıda kalmadan, akrabalarımızı ziyaret edin. Biraz değişik aktiviteler de yapın. Devamlı bilgisayar başında oturmayın, kitabın başında daha çok oturdun anlaştık mı? Tatilin keyfini çıkarın."şeklinde  konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da çocuklara iyi tatil dileklerinde bulundu ve Vali Mustafa Tutulmaz'a eğitime verdiği desteğinden dolayı  teşekkür etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi