"Basın önemli bir güç. Bu gücü kullanmak belli sorumlulukları da beraberinde getiriyor"

24 Temmuz Basın Bayramı ve Sansürün Kaldırılışını 112'nci yıldönümü kapsamında ZGC'yi ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, "Basın önemli bir güç. Bu gücü kullanmak belli sorumlulukları da beraberinde getiriyor" dedi.

24 Temmuz Basın Bayramı ve Sansürün Kaldırılışını 112'nci yıldönümü kapsamında Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret ederek, gazetecilerin bayramını kutladı.
Vali Tutulmaz ziyaretinde gazetecilerle birlikte fotoğraf çektirdi,
ZGC Başkanı Derya Akbıyık ziyareti nedeniyle Vali Tutulmaz'a teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. 
Vali Tutulmaz da basının önemine dikkat çekerek; "Basın Bayramınız kutlu olsun. Sansürün kaldırılışının yıldönümü her yıl basın bayramı olarak kutlanıyor. Bizde bugünü basın ile bir araya gelme vesilesi olarak görüyoruz. Basın önemli bir güç. Bu gücü kullanmak belli sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Ben Zonguldak adına sizlere teşekkür ediyorum. Yapacağınız katkılar ile Zonguldak'ı daha gelişmiş bir kent haline dönüştürmeye vesile oluyorsunuz. Zaman zaman bizleri yazılarınızla uyaracaksınız tabiiki. Bizler de bunlardan dersler çıkaracağız. Paydamız Zonguldak. Zonguldak hepimiz için üst bir değer. Buranın sosyal hayatına da, ekonomisine de sahip çıkacağız. Üniversite öğrencilerinin şu anda tercih dönemi. internette öğrenciler bura ile ilgili olumsuz bir durum görürse tercih etmez, aynı zamanda bu durum yatırımcılar içinde geçerli. Zonguldak ilini daha çok mutlu edecek ne varsa bunun için uğraşmalıyız." ifadesini kullandı. 
Vali tutulmaz ve gazeteciler bir süre sohbet ettiler.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi