Dilaver Mahallesi Muhtarı Bülent Bektaş, Vali Ahmet Çınar’a, Emniyet müdürümüz Ahmet Metin Turanlı ve Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ara seçimde Muhtar olduğunu belirten Dilaver Mahallesi Muhtarı Bülent Bektaş, “Şimdi 3 yıl kadar oldu ben göreve geleli..Yatırım anlamında mahallemiz biraz geri kalmış durumda. İyi bir ekim vardı ve ekiminle beraber iyi çalışmalar gerçekleştirdik. Sayın Belediye başkanımız sağ olsun bize kısıtlı imkanlara olduğu halde yardımcı oldu, bayağı ilerledik. Sadece asfaltın az kaldı. Asfaltımızın yapılması konusunda Sayın belediye başkanımızın da sözü var. Mayıs sonu Haziran gibi asfaltımız yapılacak. Asfaltımız da yapıldıktan sonra Dilaver Mahallesi güzel bir yaşam alanı olacak, güzel bir mahalle güzel bir çevre olacaktır. Sayın Valimize ayrıca buradan teşekkür ediyorum. Sayın valimiz ve emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum. Sayın valimiz İl Emniyet müdürümüz mahallemize teşrif etmişlerdir. Ben 47 yaşındayım mahallemizde ilk defa Sayın Valimizi ağırlamanı gururlu içerisindeyiz. Mahale halkımızın sorunların dinlerdi Sayın valimiz. Halk toplantısı düzenledi. Güzel bir söyleşi oldu. Sayın valimiz Tam bir halk adamı. Sayın Valimize Allah başımızdan eksik etmesin inşallah uzun yıllar Birlikte çalışırız beraber çalışırız” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜAN TRAFİK UYGULAMASA ÇOK GÜZEL

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nı trafik uygulamasını desteklediklerini belirten Muhtar Bülent Bektaş, “Sayın emniyet müdürümüz de çok dik bir insan. İkisine de buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Yani yapmış oldukları hizmetler trafik konusunda Sayın emniyet müdürümüzün uygulaması bence çok güzel. Şehir Biraz nefes almaya başladı. Çalışmalarda çok iyi güzel gidiyor” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi