AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, halk otobüsleri sıkıntısını çözmek için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın cansiperane şekilde çalıştığını ve bu sorunu yakın zamanda çözeceğini ifade etti.

Halk otobüslerinde yaşanan sıkıntılı süreci değerlendiren  AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Burada esas olan halkımızın mağdur olmamasıdır.Burada da belediye başkanımız benim gördüğüm kadarıyla cansiperane bu iş çözmek için uğraşıyor. Buraya kadar geldi ve İnşallah bunu yakın zamanda çözüme ulaştıracak. vatandaşımızın esas olan mağdur olmamasıdır" dedi.

BU HAFTA SONU DEVREK GÖKÇEBEY KONGRELERİ YAPILACAK
Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Ekim sonu veya Kasım başında il kongremizi yapabiliriz" dedi.
Hafta sonu Devrek ve Gökçebey ilçelerinin kongrenin yapılacağını Perşembe günü de Çaycuma'nın yeni Başkanı'nın mazbata alıp görevini teslim alacağını belirten İl Başkanı Zeki Tosun, Kongre süreci ile ilgili şunları ifade etti:
EKİM SONU VEYA KASIM BAŞINDA İL KONGREMİZİ YAPABİLİRİZ
"7. Olağan kongre sürecimiz devam ediyor. Zonguldak'ta da 2 ilçemiz kaldı. Pazar günü inşallah saat 11.00'da önce Gökçebey ilçemizin kongresini yapacağız aynı gün saat 14.00 da   Devrek ilçemizde kongresini yapacağız. Milletvekilimiz ve il koordinatörümüz Sayın Metin Çelik bey kongrelerimize katılacak.  Bunlar da bitecek 8 tane ilçemizin Kongresi bitmiş olacak ve İl Kongresi hazırlığı yapacağız. Perşembe günü de Çaycuma ilçemizin mazbatasını alacağız. Çaycuma ilçemizin kongresini yapmıştık onları da görevin teslim alacaklar. Ve tüm İlçe Başkanlarımızla beraber toplantı yapıp önümüzdeki günlerde neler yapacağız onlarla ilgili istişarelerimizi yapacağız. 7 olağan kongre süreci takvimi işliyor. Kasım ayı gibi ilk kongrelerinin başlayacağı söylemişti ilk yola çıktığımız zaman. Tabii pandemi sebebiyle sarkmalar da olabiliyor. Biz kongremizi bu hafta tamamlayacağımıza göre ilçelerimizin, Ekim ayı sonunda ve en geç Kasım ayı başında ilk kongremizi yapabiliriz. Burada bir genel merkezimizin, teşkilat başkanlığımızın  vermiş olduğu talimatlar çerçevesinde görevinizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Takvim belli oldu mu da ona göre çalışmalarımız devam edecek."
(Haber-Ervan Demir)

Editör: Haber Merkezi