Zonguldak'ta Lavuar Alanı, Millet Bahçesi ve sahil projesinin 2020'de temeli atılıyor.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Lavuar alanı, millet bahçesi ve sahil projesini kapsayan; Zonguldak Liman bölgesi ve kıyı şeridi kentsel tasarım projesi hakkında tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bilgilendirdi.

Cumartesi günü Emirgan Otel'de gerçekleştirilen sunum programına, Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye başkanı Dr Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, SP İl Başkanı Sadık Kar, iyi Parti Merkez ilçe başkanı Erdal Gülay, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP merkez ilçe başkanı Niyazi Kıransoy,  Zonguldak Belediyesi'nin tüm meclis üyeleri ile çok sayıda sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
SELiM ALAN: HiZMET SEFERBERLiĞi iÇiN HEP BiRLiKTE YOLA ÇIKTIK

Sunum programı Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın açılış konuşması ile başladı.
Başkan Selim Alan yaptığı konuşmada, hep birlikte hizmet seferberliği için yola çıktığını belirterek şunları söyledi:

"Bugün özel bir gün, güzel bir gün. Zonguldak'ımıza hep birlikte yeni Zonguldak diye başlatmış olduğumuz hizmet seferberliği olarak yola çıktığımız yolculuk için Zonguldak için bizler için geleceğimiz için önemli ve özel bir gün. Bugün inşallah bunun ilk adımını atacağız.Yıllardır Zonguldak'ımızın beklediği hasretle, aç bir şekilde beklediği hizmetleri yavaş yavaş sizlere sunmanın, Zonguldak kazandırmanın büyük bir mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır boş bekleyen özellikle lavvuar alanı diye beklediğimiz alanın dönüşümü, millet bahçesi ihtiyacımız ve sahil projemizin bir etabının istişare toplantısı bugün inşallah sizlerin katılımıyla yapılacak. Ben bu topluluğu karşısında görmekten son derece mutluyum. inşallah herkes fikirlerini beyan edecek istişare edeceğiz."

HAMDi UÇAR: ZONGULDAK'TA ARTIK ICRAAT DÖNEMi BAŞLIYOR
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yaptığı konuşmada şunları söyledi:"Degerli katılımcıları saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Öncelikle belediye başkanımızı kardeşimize arkadaşımıza çok çok teşekkür ederim, Zonguldak'ın bütün kitlelerini tüm örgütlerini temsilcilerini bir araya toplayıp Zonguldak'ımızın müzminleşmiş sorunlarına problemlerini çözme konusunda başlatmış olduğumuz bu projenin tanıtımı da bize de bir araya getirdi.  Zonguldak'ımız için herkes taşın altına elini koymalı" dedi.

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ: PROJELER YAPILMADAN ÖNCE ZONGULDAK KAMUOYU ILE PAYLAŞILMASI ÇOK GÜZEL

Vali Erdoğan Bektaş'da yaptığı konuşmada yapılacak olan projelerin yapılmadan önce Zonguldak kamuoyuyla paylaşılmasının çok güzel ve anlamlı olduğunu belirterek şunları ifade etti: "Güzel bir ortam oluşmuş. Şehrimizin böyle bir talebi olduğunu biliyorduk. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şehrin merkezinde 3 önemli proje alanında harekete geçmeden önce yapılmak istenenleri Zonguldak kamuoyuyla paylaşılması güzel bir fikir. Tabii ki burada fikir alışverişleri olacak paylaşımlar olacak . Hayırlara vesile olmasını diliyoruz" dedi. Ardından toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
(Haber Ercan demir)

""""

Editör: Haber Merkezi