Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak il Müdürü Veli Köktürk, Şehit aileleri Derneğini ziyaret etti

Ziyarette Köktürk, şehit ailelerinin  sorunlarını dinlerken, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğüne teşekkür ettiklerini söyleyen şehit aileleri Başkanı Mustafa Yorulmaz “Devletimiz her zaman  yanımızda ve yardımcımızdır"dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak il Müdürü Veli Köktürk, Şehit Aileleri Derneği nde şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen il Müdürü Veli Köktürk, Dernek başkanı Mustafa Yorulmaz’dan derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Dernek Başkanı Mustafa Yorulmaz, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Veli Köktürk’ün teşekkür etti. Çocuklarını vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit verdiklerini söyleyen Yorulmaz; “Devletimiz çocuklarımızın kanlarını yerde koymadı. Devletimiz her zaman ve her daim şehit ailelerinin yanında. Devletimiz yanımızda olduğu sürece acımız bir nebze de olsa azalıyor. Devletimize ve il müdürümüz Veli Köktürk’ün bize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi