VELİLER ÇOK  KARARLI

Zonguldak'ta 16 gündür okulun kendilerine verilmesi için düzenli olarak Madenci Anıtı'nda toplanan Gazi Ortaokulu velileri, verilen sözlerin tutulmaması halinde gerekirse Ankara'ya otobüslerle Bakanlığa kadar gideceklerini ifade ettiler.

KANAL Z'YE TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Sümer Demirel yaptığı konuşmada, sabah Kanal Z'de  canlı yayına  katıldıklarını ve canlı yayında İl milli Eğitim Müdürü Harun Akgül ve Milletvekili ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek Kanal Z'ye teşekkür ettiğini ifade etti.

Demirel, Pazartesi İl Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül ile görüşeceklerini ve Milletvekillerinde bu işin pazartesi olumlu sonuçlanacağı şeklinde söylemlerde bulunması sebebiyle Pazartesi gününe kadar ara vereceklerini ifade etti. Pazartesi itibariyle eğer verilen sözlerin tutulmaması halinde veliler olarak otobüslerle Ankara'ya Bakanlığa kadar gitmeye kararlı olduklarını ifade eden Dilek Sümer Demirel şunları söyledi:

KARARLIYIZ VE OKULUMUZU GERİ ALACAĞIZ

"Kanal Z'de Murat Bey'le de  canlı yayında ve  sonrasında yaptığı görüşmelerlede Milli Eğitim Müdürümüzden Pazartesi gününe randevu aldı. Birlikte gidip görüşme yapacağız. Vekillerimiz ile telefonla görüştük ve bizden de rica ettiler.Pazartesi bir netice alacağız büyük bir ihtimalle denildi.  Biz de bunun akabinde söz verdik . Pazartesi gününe kadar toplanmayacağız. Pazartesi günü bizim söylediğimiz tarihin dışında bir gelişme bir açıklama yapılırsa Pazartesi'den sonraki günlerde burada toplanmaya devam edeceğiz hatta Kanal Z'de canlı yayında da söylediğim gibi otobüslerle Ankara'ya bakanlığın önüne kadar gideceğiz. Yanımızda olan destek veren herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Açıklama sonrası öğrenci velileri ve öğrenciler slogan atmadan dağıldılar.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi