ÇAY-DER Başkanı Ramazan Taşdemir, "Alman Wolksvagen firmasının Zonguldak'a gelmesi için çayder olarak üzerimize düşeni yapmak amacıyla Zonguldak'ta ki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla beraber kamuoyu oluşturmak için elimizden geleni yaparak katkıda bulunmak istiyoruz"dedi.

 ÇAY DER Başkanı  Ramazan Taşdemir, düzenlediği basın toplantısında Alman Wolskvagen  firmasının Zonguldak'ta yatırım yapması için Zonguldak'ta kamuoyu oluşturulması için çağrıda bulundu.Ramazan Taşdemir, Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, şunları ifade etti;

KARAYOLU, DENİZYOLU, HAVAYOLU VE DENİZYOLU AVANTAJIMIZ VAR
"Son günlerde sosyal medyada ve ulusal basında çıkan haberlere göre Alman Wolksvagen oto firmasının muhtemelen Türkiye'de kurulacağı belirtilen gazete haberlerinde siyasi çekincelere karşı finansmanın belirleyici olacağına dikkat çekildi, kesin kararın ise henüz verilmediği belirtildi. Bu haberde Çay-Der yöneticilerini heyecanlandırmaya yetmiştir. Bu anlamda Türkiye'de 3.büyük limanının Zonguldak Çaycuma ilçemizde bulunması, hasabiyle karayolu, havayolu, demiryolu ve deniz yolunun bulunması Çaycuma ilçemizin  büyük avantaj olduğunu düşünüyoruz. Arazi bakımından da çok uygun olduğunu düşünmekteyiz.İlimize çok büyükdeğer katacağına inancımız tamdır.Zonguldak'ta ki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla beraber kamuoyu oluşturmak için elimizden geleni yaparak katkıda bulunmak istiyoruz.Ayrıca bu konuda en büyük görev Ankara'da ki milletvekillerimize düşmektedir. Onların da bu konuda ellerinden geleni yapacaklarına inancımız tamdır.Zonguldak'taki siyasetçilerimizle de bu konuda elele verip bu önemli projeyi Zonguldak'ımıza kazandırmak zorundayız. Gerekirse alt yapıyı yaparak imkan sağlamalıyız. Bu önemli hassas konuda biran evvel çalışmalara başlanmasını bekliyoruz."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi