Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,”Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu konuda çalışma Bakanımıza yetkili konfederasyonlara hayata geçireceğiz talimatını vermiştir”dedi.

Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Vali Mustafa Tutulmaz’ın ziyaretin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette karşılıklı hediyeler takdim edildi. 

Gazetecilerin 3600 ek gösterge sorularını cevaplayan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “3600 ek göstergenin çalışarak tamamlanması ve bitirilmesi konusunda Cumhurbaşkanımızla yaptığımız görüşmede de toplu sözleşme de aldığımız kararı hatırlatarak bunun talimatlarının son derece kıymetli olduğunu ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu konuda çalışma bakanımıza yetkili konfederasyonlara 2022 yılında hayata geçireceğiz talimatını vermiştir. Memur sendikacılar açısında önemli bir aşamadır bu. Sınırlarımız genişlemiştir kapsam dışında değil denilen konunun kapsamın içerisine çekilmiştir. Bu konuyu çalışacağız. Vaadlerin icraatlara dönmesi konusunda 1. Faktör olarak elimizden geleni yapacağız”dedi.

(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi